ZZP opdrachten. Om te doen

De club van doeners

Schilderen is een vak apart. Als schilder heb jij het in de vingers om alles mooier te maken en te beschermen. Binnen VNOM hebben we onze schilderstak opgedeeld in onderhoud en constructie. Beiden takken vragen andere vaardigheden. Wij hebben voor jou Werk. Om te doen.
VNOM Schilders vrouw

Onderhoud

Als zzp schilder in de onderhoudstak ga je aan de slag voor diverse opdrachtgevers met verschillende projecten, denk aan vastgoedonderhoud, particulier werk of monumentaal werk. Door de verschillende projecten waar je mee bezig bent, kan het zijn dat je de ene periode bezig bent met het schilderen van een woning en de andere periode bezig bent met onderhoudswerk aan bijvoorbeeld een flat of een ziekenhuis. Je gaat zowel aan de slag met binnen- als buitenschilderwerk.

Bij VNOM bemiddelen wij zzp'ers voor de langere termijn, zodat jij je niet druk hoeft te maken of je werk hebt of niet. Als schilder ga jij ook nauwkeurig te werk, denk aan een monumentaal project waar je aan de slag gaat en alles precisiewerk is. Als zzp'er binnen de schildersbranche weet jij precies hoe je elk project moet aanpakken en weet je dit niet, is er altijd ruimte om dit te leren!

Successtories van Donny en Mourad

Donny en Mourad vertellen over hun werk als schilde bij VNOM. Ze werken al enige tijd, maar zijn nog steeds super tevreden over VNOM.
VNOM Schilders man

Constructie

Naast het onderhoudswerk, kan je als zzp schilder ook aan de slag als constructieschilder. In plaats van dat er woningen worden geschilderd, gaat het nu om tanks, treinen, tunnels, hoogspanningsmasten en windmolens. Het betreft voornamelijk het onderhoud en de bescherming van zulke constructies. In negen van de tien gevallen gaat het om het schilderen van de ondergrond. Toch zijn in sommige gevallen de onderdelen stuk en moeten deze vervangen worden.

Als zzp constructieschilder kan het ook nodig zijn dat je ervaring hebt in het stralen en coaten van gebouwen of onderdelen. Zo voer je namelijk verschillende werkzaamheden uit aan beton- en staalconstructies. Zoals het stralen, ontroesten en/of ontvetten van constructies en het schilderen of spuiten van constructies.