VNOM installatietechniek

ZZP kortingen

Wij zetten graag voor onze zzp'ers dat ene stapje meer. Zo zijn er een aantal mooie kortingen op diverse producten én diensten voor jou als werkende zzp'er via VNOM beschikbaar. We zijn continu op zoek naar nieuwe partners, zodat we ons aanbod met kortingen kunnen uitbreiden. Hieronder vind je een overzicht van de kortingen, waar je op dit moment gebruik van kunt maken. VNOM is onderdeel van Covebo. De kortingen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Covebo.

Alle kortingen

 • Trainingen en opleidingen

  Farming and Hunting
  Vanuit jouw eigen kracht en authenticiteit werken aan competentieontwikkeling? Daar helpen wij je graag bij! Wij bieden verschillende trainingen aan op gebied van sales, communicatie, management en recruitment. Voor zzp'ers binnen House of Covebo hebben wij een mooie korting van 15%.

  Lasschool.nl
  Houd je kennis op peil met de opleidingen van Lasschool.nl. Via Covebo krijg je kortingen op opleidingen, trainingen op maat en op niveaubepalingen.

  Solar Opleidingen
  Geef jouw ontwikkeling een boost met een opleiding die Solar Opleidingen voor jou met korting aanbiedt. Denk hierbij aan cursussen/opleidingen voor loodgieters en elektromonteurs.

  Visma Plusport
  Werk jij als zzp’er? Dan hebben we speciaal voor jou de optie om extra voordelig jouw BHV- en/of VCA-diploma te behalen via Visma PlusPort! Je krijgt 15% tot 25% korting!
 • Relatiegeschenken

  Personeelsvoordeelwinkel
  Spectaculaire kortingen op producten van bekende merken! Met ons uitgebreide assortiment (elektronica, gereedschap, fietsen, witgoed, speelgoed, uitjes en veel meer), kom je in aanmerking voor de scherpste aanbiedingen!

  Biercheque
  Zoek jij nog naar een origineel relatiegeschenk? Dan is Biercheque een echte aanrader! Met deze cadeaukaart voor de bierliefhebber laat je jouw relatie zijn eigen biertjes kiezen. Te verzilveren bij ca. 100 bierlocaties

  Benefits at work
  Exclusieve kortingen gegeven op diverse merkartikelen, gadgets, uitjes en veel meer!

 • Abonnementen

  Als zzp’er ben je graag mobiel bereikbaar voor je klant. Daarom biedt L Mobile nu 33% korting op jouw jaarabonnement.

 • Tools en PBM's

  Sisa bedrijfskleding
  Op zoek naar een ruim assortiment aan PBM’s van verschillende top merken? Dit in combinatie met scherpe prijzen en een snelle levering!

  Hilti gereedschappen
  Wij begrijpen maar al te goed dat werken met goed gereedschap van optimaal belang is. Stel nu jouw voordelige gereedschapspakket samen afgestemd naar jouw vakgebied.

 • Marketing

  Soluti
  Wil jij als zzp’er professioneel en betrouwbaar overkomen? Laat dan met 20% korting je eigen website door Soluti bouwen!

  Growth Consulting company (nieuw!)
  Ben jij op zoek is naar een nieuw logo of imago? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Jouw visuele identiteit is essentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten en het versterken van jouw merk.

  Het eerste advies
  Ben jij op zoek is naar een nieuw logo of imago? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Jouw visuele identiteit is essentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten en het versterken van jouw merk.

 • Administratie

  e-Boekhouden.nl
  e-Boekhouden.nl biedt jou als House of Covebo zzp’er 12 maanden gratis boekhouden, factureren & uren registeren. Alles staat overzichtelijk in één pakket en is simpel in gebruik, zodat jij elke maand tijd bespaart.

  Van Liere Finance
  Het uitbesteden van jouw boekhouding; nu van €85,- voor €69,- euro per maand via Van Liere Finance uit Gouda.

  Finedi
  Benieuwd naar de fiscale en financiële voordelen die jij als zzp’er kunt ontvangen? Het administratiekantoor in Leusden informeert je graag met speciale tarieven.

 • Verzekeringen

  Zorgverzekering
  Vind jij je zorgverzekering ook duur? Met deze collectieve zorgverzekering krijg je 5% korting op je basis verzekering en 10% op de aanvullende verzekering.

  Alicia Verzekeringen
  Speciaal voor zzp'ers, met passende en flexibele dekking en digitaal af te sluiten. Via (VNOM) krijg je 5% korting op de Bedrijfsaansprakelijkheid, Beroepsaansprakelijkheid, Ongevallen, Rechtsbijstand en Workationverzekering.

  AOV sharepeople
  Bij SharePeople regel je jouw risico op arbeidsongeschiktheid. Eerlijk, goedkoop en transparant. En zelfs tot aan je AOW-leeftijd, als je kiest voor SharePeople Lang. Via House of Covebo krijg je tijdelijk € 25 korting op de inschrijfkosten. Je betaalt € 100 i.p.v. € 125.

  Zekur
  Als ondernemer is het is belangrijk dat je ook je verzekeringen goed op orde hebt. Via Covebo krijg je 10 procent korting op een ZEKUR ZZP-verzekeringsbundel.
 • Vervoer en tanken

  FYNCH rittenregistratie
  Registreer al je ritten in de overzichtelijke app van FYNCH. Nu met €10,- korting op je jaarabonnement. Je betaalt geen €69 excl. BTW meer, maar €59 excl. BTW.

  Q8 (vernieuwd!)
  Vraag vrijblijvend je Q8 Tango Liberty tankkaart aan en bespaar tot wel 15 euro korting per tankbeurt.

  Pon Dealer lease
  Profiteer van extra scherpe aanschafprijzen én zeer scherpe leasetarieven op Volkswagen Bedrijfswagens. Zo rij jij bijvoorbeeld de allernieuwste Volkswagen Caddy Cargo extra voordelig!

  Pon Dealer occasions
  Als ZZP’er van Covebo profiteer jij ook van scherpe prijzen op een jong gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen. Of je nu kiest voor de veelzijdige Volkswagen Caddy of de ruime Volkswagen Crafter. De keuze is aan jou.