Welkom bij de club van doeners

Kom jij ook bij onze club?

Bij VNOM regelen we werk voor doeners. We zorgen ervoor dat onze klanten de juiste doeners aan het werk hebben. Onze doeners hoeven zich alleen te focussen op het werk dat zij willen doen. Wij zorgen ervoor dat zij zich om niets anders zorgen hoeven te maken. Bij VNOM werken we hard aan onze dromen en doelen voor de toekomst en staat zelfontwikkeling hoog op de agenda. Het elke dag beter willen doen en met plezier naar je werk gaan, dat vinden wij belangrijk. Dat we gezamenlijk de finishline halen en de overwinning kunnen vieren. Samen. We get the job done.

Onze club

Onze club bestaat ondertussen al uit meer dan 100 medewerkers. We werken vanuit Rotterdam, Utrecht, Breda én Amsterdam. Op elke locatie hebben we een gespecialiseerd, enthousiast team zitten. Regelmatig verzamelen we de hele club bij elkaar voor een tof uitje of een teambuilding dag. We vinden het dan ook heel belangrijk dat iedereen zich onderdeel voelt van de club. Wanneer iedereen dit gevoel heeft, winnen we samen. We kunnen het alleen beter doen dan gisteren, als we dat samen doen. We hebben plezier met z'n allen en krijgen zo de klus geklaard.

VNOM team

Een dag in het leven van een VNOM'er

Altijd al willen weten hoe de dag van een recruiter eruit ziet? Anne neemt jullie graag mee! Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het gehele werving- en selectieproces en sta je dagelijks in contact met kandidaten. Daarnaast kom je bij VNOM terecht in een groeiend bedrijf en zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Winning stories van onze club

Zelfontwikkeling centraal
De nieuwste aanwinst binnen het marketingteam is Kimberley Leijenhorst. Ze is ondertussen iets meer dan anderhalf jaar bij VNOM in dienst...
7,5 jaar bij VNOM
De successtory van Jason Breur. Jason is manager in Rotterdam van de afdelingen Elektro- en Installatietechniek, Office en Online Recruitment..
Het werk van een consultant is mooi
Bij VNOM bemiddelen we al meer dan twaalf jaar vaklieden richting een vaste aanstelling. Johan Chris, bij VNOM beter bekend als JC...

Cultuur & DNA

Het doel bij VNOM is om altijd te blijven groeien en dat leeft binnen de hele organisatie. Bij VNOM doen we er alles aan om gestelde doelen te realiseren. Er worden tal van opleidingsmogelijkheden geboden en kansen om jezelf te laten zien binnen jouw rol. Verder werken we simpelweg heel hard. Zo behalen we onze doelen en we winnen samen! Er is natuurlijk ook ruimte voor ontspanning en maken we er met z'n allen een feest van. Zo kun je wekelijks de schouders laten hangen tijdens een massage op kantoor of juist alle energie eruit gooien tijdens een wedstrijd in de VNOM skybox bij Sparta Rotterdam. Zoek jij na hard werken liever de ontspanning op met een borrel? Elke vrijdag sluiten wij als team de week af met een gezellige vrijmibo en er worden regelmatig leuke etentjes en bedrijfsuitjes georganiseerd.

Interne vacatures

Kom jij bij de club van doeners?

Zoek jij een (nieuwe) uitdaging als recruiter of consultant? VNOM is een groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van vaklieden in de techniek, bouw en office. Ga jij samen met de andere specialisten de vestiging in Rotterdam, Utrecht en Breda laten groeien? Solliciteer dan op één van de openstaande functies. We get the job done!