VNOM bouw

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor een baan via VNOM?

VNOM bemiddelt doeners in de techniek, bouw en office. Door de brede kennis van het vak weten wij als geen ander hoe het werk in deze sectoren eruit ziet én wat de mogelijkheden zijn. Door ons grote netwerk en de juiste samenwerking met onze opdrachtgevers, bieden wij jou altijd het beste aanbod.

Ons doel is om jou te bemiddelen naar een baan met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast helpen de consultants je graag bij het vinden van oplossingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan het vinden van opleidingen en cursussen die aansluiten bij jouw carrière of het behalen van certificaten die nodig zijn om je beroep uit te oefenen.

Wat maakt VNOM anders (én beter) dan andere bureaus?
Bij VNOM werken consultants die kennis hebben van de techniek, bouw en office. Dankzij onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met zowel bedrijven als kandidaten, kennen wij de behoeftes van beide partijen als geen ander. Wij streven ernaar om de technische markt naar een hoger niveau te tillen. Voor doeners vinden we de juiste match, geven nieuwkomers een kans en denken altijd in mogelijkheden en kansen. Zo vinden wij persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. De consultants zijn op de hoogte van de ontwikkelingen op de markt en denken dan ook graag mee.
Ik heb geen ervaring, maar kan VNOM mij helpen aan een baan?
Ja dat kan! Voor iedereen die graag wil werken, kijken wij naar de mogelijkheden. Wij hebben meerdere openstaande functies waar geen ervaring voor nodig is. Dit verschilt per functie en opdrachtgever. Voor bepaalde aanvragen is het van belang dat je ervaring in het vak hebt, maar er zijn ook functies beschikbaar voor doeners die het vak graag willen leren.
Kan ik bij VNOM terecht voor een tijdelijke baan?
Ja, dat kan zeker! Dit verschilt wel per functie en opdrachtgever. Ons doel is normaliter om doeners te bemiddelen naar een vast dienstverband. Daarentegen luisteren we altijd naar ieders behoefte en bekijken we met jou de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 010 – 223 96 21 of via info@vnom.nl.
Hoe ziet het sollicitatieproces er bij VNOM uit?
Wanneer je een vacature op de website ziet die je aanspreekt, kan je hierop solliciteren. Zie je meerdere functies die je tof lijken? Dan kan je een open sollicitatie versturen. We nemen je sollicitatie altijd in behandeling en bellen je binnen een uur. Dan kijken onze consultants naar jouw mogelijkheden bij VNOM.
Wat voor type dienstverbanden worden er aangeboden bij VNOM?

Bij VNOM hebben we voornamelijk fulltime functies voor doeners. Er zijn uitzonderingen waarbij je parttime aan de slag kan of werkt op een tijdelijk project

Werkt VNOM ook met ZZP'ers?
Ja, we hebben ook opdrachten voor zzp’ers. Via deze pagina vind je al onze zzp opdrachten, waar ongetwijfeld een toffe opdracht voor jou bij zit. Voor meer informatie kan je ook contact opnemen via 010 – 223 96 21 of via info@vnom.nl.
Wat houdt uitzenden of detacheren precies in?
VNOM is een arbeidsbemiddelingsbureau voor doeners in de techniek, bouw en office. Dit houdt in dat je bij VNOM in dienst bent, maar je aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers. VNOM betaalt je uit, regelt alles voor je wanneer je ziek bent en bij ons bouw je je vakantiedagen op. Ons doel is dat na zes tot twaalf maanden de opdrachtgever, jouw nieuwe werkgever wordt.
Ik heb een baan via VNOM, maar wat doet VNOM nog meer?
Werk jij via VNOM en wil je jezelf verder ontwikkelen? Bij ons kun je naast je baan ook terecht voor cursussen en opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen. Ook adviseren wij je graag over je salaris en arbeidsrechtelijke onderwerpen. Waar heb je wel recht op en waar heb je geen recht op? Ben je officieel in dienst bij je nieuwe werkgever na jouw tijd bij VNOM, dan blijven wij altijd voor je klaarstaan om jouw vragen te beantwoorden. Ons doel is om jou in alle opzichten te ontzorgen zodat jij lekker je werk kan doen.
Wat doet VNOM met mijn persoonsgegevens?
Bij VNOM gaan we zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we samen door waar je interesses liggen. Mocht je aan de slag willen via VNOM, dan gaan wij je voorstellen bij onze opdrachtgevers. Bij het voorstellen sturen wij geen persoonlijke gegevens, zoals telefoonnummer, e-mailadres en adresgegevens naar de opdrachtgever toe. Dit doen we om jouw privacy te waarborgen. Wil je meer informatie? Lees het terug in ons privacy statement en cookiebeleid.
Waarom kiezen opdrachtgevers er voor om via VNOM te werven?
De meeste opdrachtgevers houden graag hun focus op hun core business. Het kost veel tijd om geschikt personeel te vinden. Hier komt VNOM om de hoek kijken en denkt als partner graag mee in de mogelijkheden. We helpen organisaties met het vinden van het juiste personeel en nemen daarnaast ook een adviserende rol aan. Vragen over de arbeidsmarkt, recruitmentstrategieën en sectoren? VNOM heeft op elke vraag een antwoord. Wij helpen organisaties aan de juiste doeners. VNOM is specialist in het bemiddelen van personeel en weet daarom als geen ander wat de beste manier is om kandidaten te koppelen aan de juiste opdrachtgevers.