Trotse sponsor

VNOM & Sparta Rotterdam

Een ijzersterke combinatie

VNOM is al 5 jaar op rij co-sponsor van Sparta Rotterdam. Ons mooie logo is dan ook te bewonderen achterop de rood-witte wedstrijdshirts van Sparta Rotterdam en haar jeugdopleiding. Daarnaast hebben wij een toffe 'Business Loge', waar wij samen met relaties en externe collega’s van de wedstrijden genieten.

Ben jij klant van VNOM of werk je via VNOM en wil jij een keer met jouw consultant op een Spartaanse manier genieten van een voetbalwedstrijd? Neem dan contact op met jouw consultant.

Samen naar Sparta?

Ben je op zoek naar gekwalificeerd personeel? Bij VNOM zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van vaklieden in de techniek, bouw en office. Wij kunnen je op meerdere manieren aan vakspecialisten helpen. Of het nu gaat om tijdelijk werk, vast werk of werk op projectbasis. Wij bieden je een oplossing op maat. Benieuwd?

Neem contact met ons op en wie weet gaan we dan samen naar Sparta Rotterdam.
Meld je aan voor sparta
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Galerij

Sparta galerij
Sparta galerij
Sparta galerij
Sparta galerij
Sparta galerij
Sparta galerij
Sparta galerij
Sparta galerij

Samenwerking voor de toekomst

Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta Rotterdam, is gelukkig met het vastleggen van VNOM als co-sponsor: "Wij hebben de groei van VNOM de afgelopen seizoenen van dichtbij mogen meemaken als lid van de Sparta Rotterdam Business Club. Het pakket van Business Seats werd in deze periode al verrijkt met LED-boarding en gezien deze geschiedenis is de stap naar het co-sponsorschap een erg mooi en passend vervolg. VNOM is zo een mooi voorbeeld van hoe een sponsorschap bij Sparta Rotterdam kan lonen en wij kijken ernaar uit komend seizoen een nieuw vervolg te geven aan deze samenwerking."