Wij zijn VNOM

Het VNOM verhaal

Welkom bij de club van doeners

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor hen die weten wat ze waard zijn. Voor hen die beter willen dan vandaag. Voor de doeners. Want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit. Daarom zorgen wij dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk met plezier. Jij hoort erbij. Daarom hebben we de ambitie om meer werkgever te worden. Voor al onze collega’s. Want vakmensen zijn belangrijk. Zij houden Nederland draaiend. We zijn winnaars. Winnaars met hart. Commercieel gedreven menselijk noemen we dat. Want winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Werk. Om te doen. Welkom bij de club van doeners. VNOM – We get the job done!

Onze club

Bij VNOM werken winnaars. De perfecte match creëren tussen de kandidaat en opdrachtgever, dat is de ultieme win-winsituatie. VNOM gaat door waar anderen stoppen: onze consultants en recruiters schakelen snel. Ons doel is om onze klanten, externe collega's, zzp'ers en kandidaten te ontzorgen in alle opzichten.

VNOM - We get the job done!

Stel een vraag
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

Onze missie en visie

De vraag naar specialistisch en gekwalificeerd personeel is groter dan ooit. In deze markt willen wij voor iedere externe collega een professionele werkgever zijn, voor iedere klant een betrouwbare adviseur, voor elke zzp'er een ontzorgende partner en voor iedere interne medewerker één enthousiast team. Op die manier bouwen wij aan een toekomst vol kansen en werkplezier.

Werk.
Om te doen.

Met onze expertise, inzichten en nauwe samenwerkingen met zowel bedrijven als kandidaten begrijpen we exact wat organisaties nodig hebben. Ons doel is om de arbeidsmarkt naar een hoger niveau te tillen door de juiste doeners te vinden, kansen te bieden en groei te stimuleren. Dit maakt ons de club van doeners. Wij zorgen voor werk om te doen in de techniek, bouw en office. We get the job done!
Win together
Samenwerken is voor VNOM essentieel, omdat winnen volgens ons alleen gezamenlijk kan. We hebben alle teams binnen VNOM nodig om gestelde doelen te behalen. Dat kan iemand simpelweg niet alleen. Hiervoor hebben we de backoffice, frontoffice, administratie, HR, sales en marketing nodig. Wanneer we samenwerken, behalen we de beste resultaten. Alleen zo kunnen we met heel VNOM winnen: win together!
Beat yesterday
Elke dag streven we ernaar bij VNOM om beter te presteren dan de vorige dag. De lat wordt voortdurend een stukje hoger gelegd. Bij VNOM hebben we de ambitie om dagelijks verbeteringen te realiseren, en dit zie je terug in alles wat we doen. Onze organisatie werkt met één duidelijke organisatiedoelstelling, die wordt vertaald naar team- en individuele doelstellingen. Het is belangrijk dat iedereen elkaar elke dag motiveert, to beat yesterday.
Make it fun
Bij VNOM streven we ernaar dat iedereen geniet van zijn of haar werk. Het motto "Make it fun" is een dagelijkse leidraad voor ons. Dit is geen individuele verantwoordelijkheid, maar een gedeelde verantwoordelijkheid van alle medewerkers bij VNOM. Het is van cruciaal belang dat iedereen plezier beleeft aan de taken die zij dagelijks uitvoeren en met enthousiasme naar het werk gaat. Natuurlijk zijn er dagen die minder vlot verlopen, dat hoort erbij. Echter, deze dagen mogen niet de overhand krijgen. Plezier in het werk is iets wat begint bij jezelf en je uiteindelijk samen kan realiseren.
We get the job done
Bij VNOM realiseren we gezamenlijk onze doelen. Iedere doener binnen VNOM draagt bij aan het uiteindelijke doel en iedereen heeft elkaar nodig. Door elke dag de lat hoger te leggen, plezier te hebben in het werk en samen te streven naar winst, krijgt VNOM de klus geklaard. De organisatie heeft al heel veel goede stappen gezet, maar kan in de toekomst nog veel meer bereiken. Dat is ook de ambitie van VNOM en daar kan iedereen bij VNOM elke dag aan werken. WE GET THE JOB DONE!

Onderdeel van House of Covebo

En House of HR

Sinds 2018 maakt VNOM deel uit van de House of Covebo. VNOM is een snelgroeiende club in exact dezelfde specialismen als House of Covebo. Ook VNOM focust op bouw en techniek en is ondanks de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt in staat om goede vaklieden te vinden. Deze specialistische kennis is van grote toegevoegde waarde voor de House of Covebo als geheel. VNOM – We get the job done!