UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews
Relatiegeschenken

Biercheque Nieuw
Ben je nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan is biercadeau een echte aanrader speciaal voor de Bierliefhebber! Laat je relatie zijn eigen biertjes kiezen met de biercheque.

Ontwikkeling

Solar opleidingen
Geef jouw ontwikkeling een boost met een opleiding die Solar Opleidingen voor jou met korting aanbiedt. Denk hierbij aan een VCA-certificaat, maar ook cursussen/opleidingen voor loodgieters en elektromonteurs.

Abonnementen

L Mobile
Als zzp’er ben je graag mobiel bereikbaar voor je klant. Daarom biedt L Mobile nu 33% korting op jouw jaarabonnement.

Verzekeringen

Tulpenfonds
Een degelijk en betaalbaar vangnet wanneer je inkomen wegvalt bij arbeidsongeschiktheid. Tulpenfonds biedt verschillende vangnetten aan. Kies het vangnet wat het beste bij je past.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid Nieuw
Vindt jij je zorgverzekering ook duur? Met deze collectieve zorgverzekering krijg je 5% korting op je basis verzekering en 10% op de aanvullende verzekering.

Vervoer

Pon Dealer
Profiteer van extra scherpe aanschafprijzen én zeer scherpe leasetarieven op Volkswagen Bedrijfswagens. Zo rij jij bijvoorbeeld de allernieuwste Volkswagen Caddy Cargo extra voordelig!

FYNCH rittenregistratie
Registreer al je ritten in de overzichtelijke app van FYNCH. Nu met €10,- korting op je jaarabonnement. Je betaalt geen €59,50 excl. BTW meer, maar €49,50 excl. BTW.

Q8
Vraag vrijblijvend je Q8 Tango Liberty tankkaart aan en bespaar tot wel 8 euro korting per tankbeurt.

Tools & PBM’s

Sisa bedrijfskleding Nieuw
Op zoek naar een ruim assortiment aan PBM’s van verschillende top merken? Dit in combinatie met scherpe prijzen en een snelle levering!

Hilti gereedschappen Nieuw
Wij begrijpen maar al te goed dat werken met goed gereedschap van optimaal belang is. Stel nu jouw voordelige gereedschapspakket samen afgestemd naar jouw vakgebied.

Marketing

Soluti
Wil jij als zzp’er professioneel en betrouwbaar overkomen? Laat dan met 20% korting je eigen website door Soluti bouwen!

Strapmedia
Strapmedia maakt voor jou als zzp’er frisse content. Denk hierbij aan een bedrijfsfilm of het drukwerk in de vorm van visitekaartjes of een logo.

Administratie

e-Boekhouden.nl
e-boekhouden.nl biedt jou als VNOM zzp’er 12 maanden gratis boekhouden en factureren aan. Al je boekhouding overzichtelijk en simpel bij te houden en terug te vinden op één plek.

Van Liere Finance
Het uitbesteden van jouw boekhouding; nu van €85,- voor €69,- euro per maand via Van Liere Finance uit Gouda.

Administratie

Finedi
Benieuwd naar de fiscale en financiële voordelen die jij als zzp’er kunt ontvangen? Het administratiekantoor in Leusden informeert je graag met speciale tarieven.

SPEND Financiële Dienstverlening
Met oog op jouw persoonlijke situatie, biedt SPEND Financiële Dienstverlening uit Utrecht maandelijks 10% korting op je boekhouding.

Pon Dealer Lease
Profiteer van extra scherpe aanschafprijzen én zeer scherpe leasetarieven op Volkswagen Bedrijfswagens. Zo rij jij bijvoorbeeld de allernieuwste Volkswagen Caddy Cargo extra voordelig!
Pon Dealer Occasions
Als ZZP’er van Covebo profiteer jij ook van scherpe prijzen op een jong gebruikte Volkswagen Bedrijfswagen. Of je nu kiest voor de veelzijdige Volkswagen Caddy of de ruime Volkswagen Crafter. De keuze is aan jou.
Lasschool.nl
Houd je kennis op peil met de opleidingen van Lasschool.nl. Via Covebo krijg je kortingen op opleidingen, trainingen op maat en op niveaubepalingen.
Bedrijfsaansprakelijkheids-verzekering ZEKUR
Als ondernemer is het is belangrijk dat je ook je verzekeringen goed op orde hebt. Via Covebo krijg je 10 procent korting op een ZEKUR ZZP-verzekeringsbundel.
Personeelsvoordeelwinkel
Exclusieve kortingen gegeven op diverse merkartikelen, gadgets, uitjes en veel meer!

Werken als zzp’er via VNOM betekent:

  • Wekelijkse betaling van je volledige factuur.
  • Geen administratieve rompslomp, wij maken jouw factuur op.
  • Groot netwerk aan opdrachtgevers bij jou in de regio.
  • Eén aanspreekpunt, altijd persoonlijk contact.
  • Werken volgens het boekje: werk bij ons altijd met een modelovereenkomsten voor de wet DBA, die goedgekeurd zijn door de belastingdienst.

Benieuwd naar openstaande opdrachten?

Wij hebben een ruim aanbod aan diverse opdrachten. Bekijk de meest recente opdrachten in de bouw of techniek.