UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews

Wil jij graag

werken voor vnom

Ben jij op zoek naar meer vastigheid? Dat komt goed uit! VNOM bemiddelt naar een vaste baan. Wil jij toch liever meer flexibiliteit? Bij VNOM vind je altijd een manier van werken die bij jou past.

Uitzenden of detachering

Ben jij direct op zoek naar een nieuwe werkgever? Met uitzenden of detacheren helpen wij jou direct aan een baan. Wij zorgen dat jouw salaris op tijd wordt betaald, regelen jouw vakantiedagen en alle andere juridische zaken. Zo kun jij je volledig focussen op jouw nieuwe baan.

Vaste positie: werving & selectie

Bij werving en selectie maken wij de perfecte match tussen jou en de opdrachtgever. Vervolgens ga jij in dienst bij de opdrachtgever en heb je in feite niets meer met ons te maken. Jouw contract en andere administratieve/juridische/financiele zaken loopt gewoon bij jouw eigen organisatie. Wij hebben jou alleen geholpen aan jouw droombaan! Wil je meer weten over werving en selectie?

Voor jou..

  • Flexibiliteit: wij bieden jou de manier van werken die het beste aansluit bij jouw wensen.
  • Continuïteit: houdt jouw baan of project op, dan kunnen we je snel weer aan ander werk helpen.
  • Zekerheid: bij VNOM heb je de zekerheid dat je salaris op tijd wordt betaald en dat je krijgt waar je recht op hebt.
  • Ontwikkeling: we helpen je verder in je technische loopbaan door samen met jou telkens de volgende stap te bepalen.

Wij bemiddelen ook ZZP'ers...

Het bemiddelen van technische ZZP’ers en ZZP'ers in de bouw is al jarenlang ons specialisme. Wij betalen altijd binnen een betalingstermijn van 7 dagen, alle administratie op één centrale plek en wij zorgen voor de volledige contractafhandeling.

Daarnaast is dit ook niet onopgemerkt gebleven en zelfs opgepikt door NOS. Lees hier meer informatie. Ben jij ZZP’er of ga je (binnenkort) starten als ZZP’er? Wij kunnen jou helpen aan mooie opdrachten en projecten. Interesse? Neem contact met ons op.

Bekijk actuele vacatures