Verwijder alle filters

Vacatures werktuigbouwkunde

Vind bij ons de vacature werktuigbouwkunde die bij jou past. Heb jij je mbo-opleiding werktuigbouwkunde afgerond en sta je te popelen om aan het werk te gaan? Ben jij een ervaren werktuigbouwkundige en zoek je een nieuwe uitdaging? Of ben je een starter in de techniek maar zou je hier graag in willen ontwikkelen? Bij VNOM vind je uitdagende werktuigbouwkunde vacatures. Van junior monteur tot chef werkplaats, als jij goed bent in je vak hebben wij veel interessante banen voor je. 

Filteren

AAN DE SLAG IN DE WTB?

Bij VNOM beschikken we over een ruim aanbod aan technische banen zoals in de wtb. Hierdoor weten wij als geen ander hoe we je vooruit moeten helpen bij jouw technische loopbaan. Bij alle werktuigbouwkunde vacatures ben je verzekerd van een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Verder word je, zowel op de werkvloer als bij alle andere aspecten van je werk, goed begeleid door mensen met ervaring in de techniek.

Open sollicitatie
Clear selectionBrowse...

SOLLICITEER OP VACATURES WERKTUIGBOUWKUNDE

Wil je graag solliciteren op een vacature werktuigbouwkunde? Bekijk dan snel ons diverse aanbod en kijk of er passende vacatures in werktuigbouwkunde bij zitten voor jou. Vind je geen bijpassende vacature werktuigbouwkunde maar wil je toch aan de slag? Stuur ons dan jouw open sollicitatie.