Zoeken Verwijder alle filters

Vacatures Scheepsbouw

Zoek bij ons de vacature scheepsbouw die bij jou past. Heb jij een MBO-opleiding in de techniek afgerond of heb je al enige ervaring in de scheepsbouw? En wil jij aan de slag als scheepswerktuigkundige? Dan zijn wij naar jouw op zoek. Via VNOM kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan als scheepselektronicus voor een grote opdrachtgever. Wij hebben verschillende vacatures scheepsbouw voor jou beschikbaar.

Filteren

WERKEN IN DE SCHEEPSBOUW?

Wil jij graag werken in de scheepsbouw? Bij VNOM helpen we jou graag vooruit met jouw technische loopbaan. We hebben een groot aantal scheepsbouw vacatures in Rotterdam en omgeving die jou de mogelijkheid geven om een volgende stap te zetten in jouw loopbaan. Je krijgt altijd goede begeleiding van ervaren mensen. Daarnaast krijg je een prima salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Open sollicitatie
Clear selectionBrowse...

VIND JOUW SCHEEPSBOUW VACATURE

Vind hieronder jouw scheepsbouw vacature en solliciteer direct. Heb je geen passende vacature scheepsbouw gevonden, maar je zou toch graag aan de slag willen? Stuur ons dan een open sollicitatie toe en dan nemen wij contact met je op.