UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews
Filteren
Wis filters
Toon resultaten ({{ filteredResult.length }})

Vacatures Offshore

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Hieronder vind jij een compleet overzicht van offshore vacatures die op dit moment openstaan. Zo kun je bijvoorbeeld direct aan de slag als service engineer, projectleider of PLC programmeur. Zit jouw baan er niet tussen, maar wil je wel in de offshore werken? Laat dan een open sollicitatie achter, zodat wij jou direct op de hoogte kunnen brengen nieuwe, beschikbare banen in de offshore.

Filteren

Werken in de offshore

Bij VNOM kun je terecht voor uitdagende banen en gave projecten in de offshore. Dagelijks zorgt een team van specialisten ervoor dat er een goede match gemaakt wordt tussen de kandidaat en werkgever. Zit jouw baan er niet tussen, maar wil je wel in de offshore werken? Laat dan jouw gegevens achter door het open sollicitatieformulier in te vullen. Zodra er een baan beschikbaar is die perfect aansluit bij jouw profiel, word jij direct op de hoogte gebracht!

Clear selectionBladeren..

Via VNOM aan de slag in de Offshore

Lijkt het jou gaaf om je carrière te starten in de offshore of heb jij al enige tijd ervaring, maar ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Bij VNOM maken wij de juiste match. Wil jij een goed salaris, opleidingsmogelijkheden en een auto van de zaak? Bij VNOM luisteren wij naar jouw wensen. Dus zoek jij een baan in de offshore? Laat jouw gegevens achter.