UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews

Elektromonteur ZZP

40 uur Haarlem MBO Elektrotechniek € 35 - € 39
Solliciteer direct Vandaag reactie

Wat ga je doen?

Zzp'ers in Noord-Holland opgelet! VNOM is in de mogelijkheid om zelfstandige elektromonteurs een langdurige opdracht aan te bieden. Heb jij ruimte in de planning voor een langdurig project? Opzoek naar een ander project? Lees dan even verder en kom te weten wat deze organisatie jou kan bieden.

Het bedrijf dat VNOM wegens groei heeft ingeschakeld, kenmerkt zich door het jarenlange leveren van kwaliteit. Zij lopen voorop als het gaat om het neerzetten van vakwerk, het hebben van een goede structuur en een hele fijne werksfeer. Dit bedrijf staat open voor ideeën én initiatief wordt gewaardeerd. Zij kunnen dan ook zeker jouw opgedane kennis en ervaring goed gebruiken. Kom jij ze met jouw kennis hiermee helpen?

Als Elektromonteur word je ingezet voor montagewerkzaamheden aan en in nieuwbouw/renovatie projecten gericht op de utiliteit. Deze lopen uit een van grote tot kleine projecten. Van kantoorpanden tot ziekenhuizen, auto-dealers en woningbouw. Werkzaamheden die je zult uitvoeren zijn o.a.:

 • Het aanleggen van elektrotechnische installaties zoals beveiliging, brandmeld, domotica, data en 230/380 installaties;
 • Eventueel oplossen van storingen aan elektrotechnische installaties;
 • Ad-hoc werkzaamheden.
Wat heb je nodig?

Het leuke van werken als monteur Elektrotechniek is dat je elke dag bezig met iets nieuws. Hierin is het belangrijk dat je kwaliteitsgericht werkt en initiatief toont. De klant staat namelijk voorop. Communicatieve vaardigheden zijn daarom mooi meegenomen. Zo kan je jouw vakkennis overdragen. Hieronder een aantal andere belangrijke criteria:

 • Een afgeronde mbo-diploma niveau 3;
 • Ervaring in de utiliteitsbouw/woningbouw in nieuwbouw en/of renovatie.

Herken jij jezelf niet in bovenstaande? Ook dan vraag ik jou te reageren. Dan bespreken wij samen jou opties en mogelijkheden. Een papiertje zegt namelijk ook niet alles. Maatwerk noem ik dat!

Je krijgt:

Je zal komen te werken aan de mooiste projecten. Van een nieuw te bouwen bejaardentehuis tot de aanleg van nieuwe installaties in een BMW dealer: alles komt voorbij! Hard werken, een gezonde dosis humor en waarde hechten aan gemaakte en/of te maken afspraken. Zo maak je de grootse kans om van begin tot eind mee te draaien bij dit leuke, dynamische bedrijf. Als je ervoor kiest om bij deze ambitieuze installateur aan de slag te gaan, kan je daarom rekenen op het volgende:

 • Middels een oriënterend gesprek bij ons op kantoor kijken we samen naar een passende vergoeding;
 • Vergoeding voor eventuele parkeerkosten;
 • Vanuit VNOM bieden wij de mogelijkheid om diverse pakketen af te nemen met een toegepaste korting. Denk aan opleidingen, verzekeringen, bedrijfswagens en nog veel meer;
 • Wekelijkse uitbetaling;
 • Jouw facturatie word volledig uit handen genomen. Dit doen wij voor jou!
Solliciteer direct Vandaag reactie
Vacature delen?
Hoe werkt het?

Sollicitatieprocedure

 • Solliciteer online
 • Reactie
 • Kennismakingsgesprek
 • Sollicitatiegesprek
 • Aan de slag
Over VNOM
VNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent of een ervaren technicus, bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.
Solliciteer direct
Clear selectionBladeren..
Waarom VNOM?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op mbo- en hbo-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten.
Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!
Wat is mijn reistijd?

Gerelateerde vacatures