UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews

Een ijzersterke combinatie

VNOM & SPARTA ROTTERDAM

VNOM is al vier jaar op rij co-sponsor van Sparta Rotterdam . Ons logo is dan ook dit seizoen te bewonderen aan de onderzijde van de rug van de wedstrijdshirts van Sparta Rotterdam en haar jeugdopleiding. Daarnaast heeft VNOM gedurende het seizoen een 'Business Loge', waar wij samen met relaties van de wedstrijden kunnen genieten.

Ben jij op zoek naar vaklieden in de techniek of bouw. Word klant van VNOM en wij zorgen ervoor dat jouw vacatures worden ingevuld. Laat dan jouw gegevens achter door te klikken op de onderstaande button. 

Ben jij al klant van VNOM en wil jij simpelweg een keer met jouw contactpersoon van VNOM genieten van een voetbalwedstrijd op zijn Spartaans? Neem dan contact op met jouw consultant. 

Samen naar Sparta?

Samenwerking op de toekomst

Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta Rotterdam, is gelukkig met het vastleggen van VNOM als co-sponsor: "Wij hebben de groei van VNOM de afgelopen seizoenen van dichtbij mogen meemaken als lid van de Sparta Rotterdam Business Club. Het pakket van Business Seats werd in deze periode al verrijkt met LED-boarding en gezien deze geschiedenis is de stap naar het co-sponsorschap een erg mooi en passend vervolg. VNOM is zo een mooi voorbeeld van hoe een sponsorschap bij Sparta Rotterdam kan lonen en wij kijken ernaar uit komend seizoen een nieuw vervolg te geven aan deze samenwerking."Sparta Gallery

ROOD-WIT IS ONZE GLORIE BIJ NEERLAGE OF VICTORIE ZULLEN WIJ LATEN HOREN SP-AR-TA

Werken in de techniek/bouw?

samen met VNOM naar sparta?

Ben je op zoek naar technisch personeel? Bij VNOM zijn we gespecialiseerd in het bemiddelen van vaklieden in de techniek en bouw. Wij kunnen je op meerdere manieren aan vakspecialisten helpen. Of het nu gaat om tijdelijk werk, vast werk of werk op projectbasis. Wij bieden je een oplossing op maat. Benieuwd?

Neem contact met ons op en wie weet gaan we dan samen naar Sparta Rotterdam.

Blog artikelen