Bekijk onze

Certificeringen

Bij VNOM vinden we het belangrijk dat de oplossingen die wij bieden voor de werving & selectie en het inlenen van technisch uitvoerend personeel van de hoogste kwaliteit zijn. Wij werken er hard aan om een fatsoenlijke en betrokken werkgever te zijn voor onze werknemers en een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers.

Wij zijn onder andere aangesloten bij het NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- Uitzendondernemingen), hebben het SNA-keurmerk NEN4400-1 en beschikken over het VCU-certificaat.

NBBU

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Als NBBU-lid moeten we voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere vakmanschap en betrouwbaarheid. En daarnaast transparant op het gebied van administratie en organisatie. Daardoor weet je zeker dat je voor uw personeelswerving met een betrouwbare partij in zee gaat. En onze technici zijn verzekerd van een betrouwbare werkgever van wie ze krijgen waar ze recht op hebben.

HET SNA KEURMERK

Zoals elk bedrijf dat is aangesloten bij de NBBU hebben wij bij VNOM ook het SNA-keurmerk NEN 4400-1. Daarmee voldoen we aan alle financiële en administratieve criteria die de SNA stelt aan betrouwbare uitzendorganisaties. Op deze criteria worden wij elk halfjaar streng gecontroleerd.

VCU: VEILIG WERKEN

De veiligheid en gezondheid van tijdelijke medewerkers staat bij VNOM voorop. Wij beschikken daarom over het VCU-certificaat in Rotterdam. Dit betekent dat ons veiligheidsbeheersysteem aan alle VCU-eisen voldoet. Verder lichten wij onze technische uitvoerende medewerkers goed voor over veilig en gezond werken, begeleiden ze in hun werk en zorgen dat ze over alle noodzakelijke veiligheidsmaterialen beschikken. Uiteraard beschikken ze ook over de benodigde certificaten, zoals B-VCA en – indien nodig – VOL-VCA of gelijkwaardig.

Stel een vraag