UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews

VCU: VEILIG WERKEN

De veiligheid en gezondheid van tijdelijke medewerkers staat bij VNOM voorop. Wij beschikken daarom over het VCU-certificaat in Rotterdam. Dit betekent dat ons veiligheidsbeheersysteem aan alle VCU-eisen voldoet. Verder lichten wij onze technische uitvoerende medewerkers goed voor over veilig en gezond werken, begeleiden ze in hun werk en zorgen dat ze over alle noodzakelijke veiligheidsmaterialen beschikken. Uiteraard beschikken ze ook over de benodigde certificaten, zoals B-VCA en – indien nodig – VOL-VCA of gelijkwaardig. 

Nog maar 1 stap verwijderd van jouw nieuwe baan! Stuur je open sollicitatie en wij zoeken de uitdaging erbij die bij jou past!

Clear selectionBladeren..
ABU
Wij zijn aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Als ABU-lid moeten we voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere vakmanschap en betrouwbaarheid. En daarnaast transparant op het gebied van administratie en organisatie. Daardoor weet je zeker dat je voor uw personeelswerving met een betrouwbare partij in zee gaat. En onze technici zijn verzekerd van een betrouwbare werkgever van wie ze krijgen waar ze recht op hebben. 
HET SNA KEURMERK
Zoals elk bedrijf dat is aangesloten bij de ABU hebben wij bij VNOM ook het SNA-keurmerk NEN 4400-1. Daarmee voldoen we aan alle financiële en administratieve criteria die de SNA stelt aan betrouwbare uitzendorganisaties. Op deze criteria worden wij elk halfjaar streng gecontroleerd.