UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews

Ons team

Bij VNOM werken er alleen maar winnaars. De perfecte match creëren tussen de kandidaat en opdrachtgever, dat is de ultieme win-winsituatie. VNOM gaat door waar anderen stoppen: onze consultants en recruiters schakelen snel en speuren in alle hoeken en gaten naar talent. Daarnaast heeft VNOM een vooruitstrevende online recruitmentstrategie. Dit blijkt nogmaals bij het winnen van de Recruitment Tech Award 2018 in de categorie ‘Best Case’. Als klapper op de vuurpijl zorgt onze administratie ervoor dat al het papierwerk goed wordt afgehandeld en dat alles op tijd betaald is. Benieuwd naar het team? Bekijk het hier.

Nog maar 1 stap verwijderd van jouw nieuwe baan! Stuur je open sollicitatie en wij zoeken de uitdaging erbij die bij jou past!

Clear selectionBladeren..
Blijf op de hoogte van handige tips en het laatste nieuws. 
Onze missie en visie

De technische markt groeit enorm. De vraag naar specialistisch en gekwalificeerd personeel is groter dan ooit. In deze markt willen wij voor iedere externe collega een professionele werkgever zijn, voor iedere klant een betrouwbare adviseur, voor elke zzp'er een ontzorgende partner en voor iedere interne medewerker één enthousiast team. Op die manier willen wij bouwen aan een toekomst voor kansen en werkplezier.

Bemiddelaar in de techniek

Dankzij onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met zowel bedrijven als kandidaten weten wij wat er nodig is binnen organisaties. Wij streven ernaar om de technische markt naar een hoger niveau te tillen door de juiste mensen te vinden, een kans te geven en ontwikkeling te stimuleren. Daarom zijn wij de bemiddelaar in de techniek. We get the job done!

Win together
Samenwerken is voor VNOM essentieel,  omdat winnen volgens ons alleen gezamenlijk kan. We hebben alle teams binnen VNOM nodig om gestelde doelen te behalen. Dat kan iemand simpelweg niet alleen. Hiervoor hebben we de backoffice, frontoffice, administratie, HR, sales en marketing nodig. Wanneer we samenwerken, behalen we de beste resultaten. Alleen zo kunnen we met heel VNOM winnen: win together!


Make it fun
Bij VNOM willen we dat iedereen plezier heeft in zijn/haar werk. Make it fun komt elke werkdag terug. Daarvoor is niet één persoon verantwoordelijk, maar heel VNOM. Het is zo belangrijk dat iedereen plezier heeft in het werk dat zij elke dag doen. Dat je elke dag met vol goede moed naar je werk gaat. Er zijn ongetwijfeld mindere dagen, die heeft iedereen en horen erbij. Die dagen mogen niet de boventoon voeren. Plezier in het werk is iets wat begint bij jezelf en je uiteindelijk samen kan realiseren.

Beat yesterday
Elke dag beter presteren dan de dag ervoor. Dat is waar VNOM naar streeft. De lat ligt elke dag een stukje hoger. VNOM wil dagelijks verbeterslagen realiseren en dat merk je aan alles binnen VNOM. De organisatie werkt met één organisatiedoelstelling, die is onderverdeelt in teamdoelstellingen en daaropvolgend individuele doelstellingen. Het is belangrijk dat iedereen elkaar elke dag motiveert om het beter te doen dan gisteren. Hiervoor heeft iedereen binnen de organisatie elkaar nodig, to beat yesterday.


We get the job done
Bij VNOM realiseren we gezamenlijk onze doelen. Iedere individu binnen VNOM draagt bij aan het uiteindelijke doel en iedereen heeft elkaar nodig. Door elke dag de lat hoger te leggen, plezier te hebben in het werk en samen te streven naar winst, krijgt VNOM de klus geklaard. De organisatie heeft al heel veel goede stappen gezet, maar kan in de toekomst nog veel meer bereiken. Dat is ook de ambitie van VNOM en daar kan iedereen bij VNOM elke dag aan werken. WE GET THE JOB DONE! .