UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews

Over VNOM

VNOM is gespecialiseerd in het bemiddelen van vaklieden in de techniek en bouw. Sinds de start in 2009 heeft VNOM alleen maar groei gekend - zelfs in de crisisjaren. Dit komt met name doordat VNOM met een specialistisch team de taal spreekt van vaklieden én van de opdrachtgevers. Of je nu gaat voor een baan in de elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, bouw, schilders of voor banen in de office – onze gespecialiseerde teams zetten jou centraal. Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, gaat VNOM voor kwaliteit.

VNOM gaat voor landelijke dekking. Naast het hoofdkantoor in Rotterdam, heeft VNOM een vestiging geopend in Utrecht. En als het aan directeur Jos Tunderman ligt, zullen er snel meer vestigingen volgen. Sinds 2018 maakt VNOM deel uit van de Covebo Uitzendgroep. Dagelijks zenden wij gezamenlijk 7000 werknemers uit in uiteenlopende branches.


Ons team
Bij VNOM werken er alleen maar winnaars. De perfecte match creëren tussen de kandidaat en opdrachtgever, dat is de ultieme win-winsituatie. VNOM gaat door waar anderen stoppen: onze consultants en recruiters schakelen snel en speuren in alle hoeken en gaten naar talent. Daarnaast heeft VNOM een vooruitstrevende online recruitmentstrategie. Dit blijkt nogmaals bij het winnen van de Recruitment Tech Award 2018 in de categorie ‘Best Case’. Als klapper op de vuurpijl zorgt onze administratie ervoor dat al het papierwerk goed wordt afgehandeld en dat alles op tijd betaald is. Benieuwd naar het team? Bekijk het hier

Een baan in de techniek of bouw?
Ben jij klaar voor een uitdaging in de techniek of bouw? Wij zoeken voor jou een baan die aansluit bij jouw wensen. Bekijk de actuele vacatures of laat een open sollicitatie achter. Ga jij voor een nieuwe baan? Ga dan voor VNOM, het werkt!

Bekijk vacatures

Onze missie en visie

De technische markt groeit enorm. De vraag naar specialistisch en gekwalificeerd personeel is groter dan ooit. De techniek is continu in beweging en wordt steeds belangrijker binnen de samenleving. Het belang van goed kwalitatief personeel is hierbij noodzakelijk. Wij voorzien in deze behoefte. 

Bemiddelaar in de techniek

Dankzij onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met zowel bedrijven als kandidaten weten wij wat er nodig is binnen organisaties. Wij streven ernaar om de technische markt naar een hoger niveau te tillen door de juiste mensen te vinden, een kans te geven en door te ontwikkelen. Daarom zijn wij de “Bemiddelaar in de Techniek”. 

Plezier
Plezier staat bij ons bovenaan. Plezier in ons werk, met elkaar en met iedereen waar wij mee samenwerken. Wij krijgen energie van mensen en willen dat iedereen plezier aan onze werkzaamheden beleeft. Daarom is plezier voor ons het belangrijkste.


Verbinden
Verbinden is de kern van onze organisatie. Door het verbinden van de juiste mensen komen we verder. Wij weten wat er speelt in de markt en zorgen voor de juiste match. Voor jou als professional en u als organisatie.

Specialist
Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij zijn doelgericht, hebben kennis van de markt en weten waar we over praten.


Kwaliteit
Door de nauwe samenwerking met zowel opdrachtgevers als kandidaten, maken wij alle ontwikkelingen direct mee binnen de branche. Hierdoor kunnen wij ons snel aanpassen aan de markt en kunnen wij kwaliteit blijven garanderen.

Stel een vraag