Bedrijfsprofiel

Techniek is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het zorgt er voor dat wij in een huis kunnen wonen en ’s ochtends zorgeloos in de auto kunnen stappen. Technisch vakpersoneel zijn dus erg belangrijk. Daarom gaan wij dagelijks, met een gespecialiseerd team, de uitdaging aan om onze opdrachtgevers te voorzien van technisch en bouw personeel.


Betrouwbare en betrokken werkgever
Of je nu aan de slag wilt als timmerman, elektromonteur of als lasser, door ons brede netwerk van bedrijven vinden wij een baan die bij jou past. Nu én in de toekomst. Wij zijn een betrokken en betrouwbare werkgever: wij betalen je salaris op tijd en zorgen dat alles goed geregeld is, zodat je zorgeloos en met plezier aan de slag kan. 

Een vaste baan
Jaarlijks bemiddelen wij 1200 technici en bouw personeel naar een vaste baan. Ben jij op zoek naar een baan in de techniek of bouw? Bekijk de vacatures hier.

Bekijk vacatures

Onze missie en visie

De technische markt groeit enorm. De vraag naar specialistisch en gekwalificeerd personeel is groter dan ooit. De techniek is continu in beweging en wordt steeds belangrijker binnen de samenleving. Het belang van goed kwalitatief personeel is hierbij noodzakelijk. Wij voorzien in deze behoefte. 

Bemiddelaar in de techniek

Dankzij onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met zowel bedrijven als kandidaten weten wij wat er nodig is binnen organisaties. Wij streven ernaar om de technische markt naar een hoger niveau te tillen door de juiste mensen te vinden, een kans te geven en door te ontwikkelen. Daarom zijn wij de “Bemiddelaar in de Techniek”. 

Plezier
Plezier staat bij ons bovenaan. Plezier in ons werk, met elkaar en met iedereen waar wij mee samenwerken. Wij krijgen energie van mensen en willen dat iedereen plezier aan onze werkzaamheden beleeft. Daarom is plezier voor ons het belangrijkste.


Verbinden
Verbinden is de kern van onze organisatie. Door het verbinden van de juiste mensen komen we verder. Wij weten wat er speelt in de markt en zorgen voor de juiste match. Voor jou als professional en u als organisatie.

Specialist
Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij zijn doelgericht, hebben kennis van de markt en weten waar we over praten.


Kwaliteit
Door de nauwe samenwerking met zowel opdrachtgevers als kandidaten, maken wij alle ontwikkelingen direct mee binnen de branche. Hierdoor kunnen wij ons snel aanpassen aan de markt en kunnen wij kwaliteit blijven garanderen.

Stel een vraag