UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews
 • Waarom kiezen voor een baan via VNOM?

  VNOM is specialist op gebied van Techniek, Bouw en Office in Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland, Utrecht en Noord-Brabant. Door de brede kennis van het vak weten wij als geen ander hoe deze branches eruitzien en wat de mogelijkheden zijn. Door de goede samenwerking met onze opdrachtgevers kunnen wij jou een waardevol aanbod doen.

  VNOM helpt je bij het bemiddelen naar een baan met uitzicht op een vast dienstverband. Daarnaast helpen de consultants je graag bij het vinden van oplossingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan het vinden van opleidingen en cursussen die aansluiten bij jouw carrière of het behalen van certificaten die nodig zijn om je beroep uit te oefenen.

 • Wat maakt VNOM anders dan andere bureaus?

  Bij VNOM werken consultants die kennis van de Techniek en/of Bouw hebben. Dankzij onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met zowel bedrijven als kandidaten weten wij wat er nodig is binnen organisaties. Wij streven ernaar om de technische markt naar een hoger niveau te tillen door de juiste mensen te vinden, een kans te geven en door te ontwikkelen. De consultants zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de branches en denken dan ook graag mee aan het carrièrepad dat jij zal bewandelen.

 • Ik heb geen ervaring, maar kan VNOM mij helpen aan een baan?

  Ja dat kan! Wij hebben meerdere openstaande functies waar ervaring niet vereist is. Dit verschilt per functie en opdrachtgever. Voor bepaalde aanvragen is het van belang dat je ervaring in het vak hebt, maar er zijn ook functies beschikbaar voor mensen die het vak graag willen leren.

 • Kan ik bij VNOM terecht voor een tijdelijke baan?

  Ja dat is mogelijk, maar dat is afhankelijk van je ervaring en de opdrachtgever. Bij VNOM hebben wij als doel om je te bemiddelen naar een vast dienstverband. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 010 – 223 96 21 of via info@vnom.nl.

 • Hoe ziet het sollicitatieproces er bij VNOM uit?

  Allereerst ga je op onze website op zoek naar een vacature die je aanspreekt. Spreken meerdere vacatures je aan? Dan kan je ook een open sollicitatie doen en dan gaan onze consultants voor je kijken naar de mogelijkheden. Bekijk hier het volledige sollicitatieproces.

 • Wat voor type dienstverbanden worden er aangeboden bij VNOM?

  Bij VNOM kun je voornamelijk terecht voor fulltime dienstverbanden. Maar er zijn soms ook uitzonderingen waarbij je parttime aan de slag kunt of aan de slag gaat bij een tijdelijk project.

 • Werkt VNOM ook met ZZP’ers?

  Ja wij werken ook met ZZP’ers, maar dat is afhankelijk van je ervaring en wensen. Voor meer informatie kan je contact opnemen via 010 – 223 96 21 of via info@vnom.nl.

 • Wat houdt uitzenden of detacheren precies in?

  VNOM is een arbeidsbemiddelingsbureau. Dit houdt in dat je bij VNOM in dienst bent waarbij we jou als het ware ‘uitlenen’ aan een opdrachtgever. De opdrachtgever wordt in de meeste gevallen, nadat je ongeveer 6 tot 12 maanden via VNOM hebt gewerkt, je vaste werkgever. Wanneer je in dienst bent bij een opdrachtgever via VNOM is VNOM je formele werkgever.

 • Ik heb een baan via VNOM, maar wat doet VNOM nog meer?

  Ben jij aan de slag via VNOM en wil je jezelf verder ontwikkelen? Bij ons kun je naast je baan terecht voor cursussen en opleidingen om je doorgroeimogelijkheden te ontwikkelen. Ook kunnen wij je advies verlenen over je salarisniveau en arbeidsrechtelijke onderwerpen. Ben je al overgenomen door onze opdrachtgever? We blijven in contact! We zullen altijd voor je klaarstaan om vragen te beantwoorden.

 • Wat doet VNOM met mijn persoonsgegevens?

  Bij VNOM gaan we zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. Tijdens ons kennismakingsgesprek nemen we samen door waar je interesses liggen. Mocht je aan de slag willen via VNOM, dan gaan wij je voorstellen bij onze opdrachtgevers. Bij het voorstellen sturen wij geen persoonlijke gegevens, zoals telefoonnummer, e-mailadres en adresgegevens naar de opdrachtgever toe. Dit doen we om jouw privacy te waarborgen. Wil je meer informatie? Lees het terug in ons privacy statement en/ of cookiebeleid.

 • Waarom kiezen opdrachtgevers er voor om via VNOM te werven?

  De meeste opdrachtgevers houden graag hun focus op de core business. Het kost veel tijd om geschikt personeel te vinden dat bij het bedrijf past. Hierdoor besteden bedrijven deze activiteit vaak uit aan een arbeidsbemiddelaar zoals VNOM. VNOM is specialist in het bemiddelen van personeel en weet daarom als geen ander wat de beste manier is om kandidaten te koppelen aan de juiste opdrachtgevers.

Nog maar 1 stap verwijderd van jouw nieuwe baan! Stuur je open sollicitatie en wij zoeken de uitdaging erbij die bij jou past!

Clear selectionBladeren..