Zoeken Verwijder alle filters

Technische, bouw en office vacatures

Zoek je een baan in de techniek, bouw of office? Dan ben je bij VNOM aan het juiste adres. Wij hebben op dit moment meerdere openstaande vacatures. Binnen de techniek kan je aan de slag in de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektro- of installatietechniek. Of zoek je liever een baan in de bouw of office? Bij VNOM is het mogelijk en wij bemiddelen zowel starters als ervaren vakspecialisten. Bekijk ons aanbod hieronder.  

Filteren

Werk gezocht?

Werk gezocht? Bij VNOM hebben wij meerdere openstaande vacatures binnen de techniek, bouw en office. Binnen de techniek hebben wij vacatures in de vakgebieden werktuigkunde, mechatronica, machinebouw, scheepsbouw, elektro-, installatie- en koeltechniek. Werk gezocht in de bouw? Ga bijvoorbeeld aan de slag als schilder, timmerman, werkvoorbereider of meubelmaker. Daarnaast hebben wij ook meerdere openstaande vacatures in het office segment. Bekijk ons aanbod hierboven.
Open sollicitatie
Clear selectionBrowse...

Op zoek naar werk?

Op zoek naar werk? Bij VNOM helpen we je graag aan een nieuwe baan. Wij hebben een groot aanbod openstaande vacatures. Hierdoor hebben wij altijd een vacature die past bij jouw functieprofiel. Wij hebben werk voor LBO, MBO en HBO werk- en denkniveau.

Onze opdrachtgevers waar wij in contact mee zijn, zijn voornamelijk gevestigd in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Noord-Holland en Zeeland. Onze opdrachtgevers zijn gespecialiseerd in het vak en helpen jou bij de verdere ontwikkeling van jouw loopbaan. Daarnaast bieden wij een uitstekend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en leerzame werkplekken.