Filteren
Wis filters
Toon resultaten ({{ filteredResult.length }})

Vacatures Projectleider

Op zoek naar uitdagende vacatures projectleider bouw? Ben jij gedreven in je vak en gemotiveerd om snel aan de slag te gaan voor een van onze opdrachtgevers? Wij hebben meerdere uitdagingen open staan! Bij VNOM helpen we je aan een geschikte baan als projectleider bouw. Bekijk snel ons aanbod van vacatures projectleider bouw en vind jouw ideale uitdaging!  

Filteren

Projectleider Bouw gezocht

Zoek jij een uitdagende baan als projectleider bouw? Bij VNOM helpen we je aan een baan als projectleider bouw en hebben we als doel om je te bemiddelen naar een vast dienstverband. Als projectleider heb je veel verantwoordelijkheid en is het van belang dat je communicatieve vaardigheden optimaal zijn. 
Open sollicitatie
Clear selectionBrowse...

Wil je werken als Projectleider Bouw?

Bij VNOM hebben we meerdere openstaande vacatures projectleider Bouw. Ons doel is om de beste match te maken en jou te bemiddelen naar een vaste baan. Voor de vacatures projectleider bouw vragen wij in de meeste gevallen minimaal HBO niveau. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Daarnaast zijn onze klanten gespecialiseerd in meerdere vakgebieden en helpen je om het beste uit jezelf te halen.