Zoeken Verwijder alle filters

Vacatures Bouwkundig Tekenaar

Ben jij op zoek naar vacatures bouwkundig tekenaar? Ben jij ervaren vakman of starter in je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures bouwkundig tekenaar. Bij VNOM helpen we je aan de baan die bij jou past. Vind snel jouw nieuwe uitdaging! Bekijk ons aanbod aan vacatures als bouwkundig tekenaar hieronder. Kom je er niet helemaal uit? Stuur ons een open sollicitatie en wij nemen contact met je op.

Filteren

Bouwkundig Tekenaar gezocht

Ben jij gemotiveerd en wil je werken als bouwkundig tekenaar? We hebben vacatures openstaan voor zowel starters als ervaren vakmannen bij diverse opdrachtgevers. Bij de functie bouwkundig tekenaar zal je aan de slag gaan met verschillende tekenprogramma’s zoals Autocad, Revit of Adobe. Solliciteer bijvoorbeeld op de functie Autocad tekenaar, Revit tekenaar of BIM modelleur. 
Open sollicitatie
Clear selectionBrowse...

Wil je werken als Bouwkundig Tekenaar?

Bij VNOM ben je aan het juiste adres! We beschikken over een groot aantal bouwkundig tekenaar vacatures. Ons doel is het vinden van de juiste match tussen jouw profiel en dat van onze klanten. We hebben contact met klanten in de regio Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland en Noord-Holland. We hebben vacatures bouwkundig tekenaar op MBO en HBO niveau. Solliciteer direct op de vacature die bij jou past, dan nodigen wij jou zo snel mogelijk uit bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek.