UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews

Werkvoorbereider Bouw

40 uur Delft MBO Bouwkunde € 3400 - € 4850
Solliciteer direct Binnen 1 uur reactie

Wat ga je doen?

Ben jij iemand die graag de schakel wil vormen tussen verschillende afdelingen? En ben jij van nature een aapakker die zijn mannetje staat binnen de bouwsector? Lees dan gauw verder! Voor een van Nederlands grootste bouwbedrijven (Cobouw top 50) zijn wij op zoek naar een ervaren Bouwkundige Werkvoorbereider die helemaal thuis is binnen de bouwwereld. Dit bedrijf is actief binnen de nieuwbouw-, renovatie-, (dagelijks)onderhoud- en restauratietak en dit doet men zowel binnen de woningbouw als utiliteitsbouw. Hier kun je dus gerust je hart ophalen en helpen bij het realiseren van mooie projecten. Het betreft een zeer diverse organisatie die veel aandacht besteedt aan het creëren van een fijne werkomgeving, zo zorgt men gezonde balans tussen werk en vrije tijd. Intern hangt er een fijne werksfeer met acceptabele werkdruk, er zijn flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Je nieuwe collega's maken je graag wegwijs binnen de organisatie en tijdens de weekafsluiting is er voldoende tijd en gelegenheid voor gezelligheid. Een telefoon, laptop en een eventuele auto van de zaak krijg je uiteraard ter beschikking om je werk goed uit te kunnen voeren. Daarnaast krijg je ook de beschikking over een hoop vakantiedagen om er eens lekker tussenuit te gaan en tot rust te komen. 

Jij bent uiteraard benieuwd hoe een gemiddelde week op werk er voor jou uit komt te zien! Voor de functie Bouwkundig Werkvoorbereider is het belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband te werk kunt gaan, je bent immers de schakel tussen vele partijen. Je bent een key planner en nog belangrijker; je kan je aan de gemaakte planning houden! Een kleine opsomming van je diverse taken volgt hieronder:

 • Werkvoorbereiding van verschillende bouwprojecten door de gehele randstad;
 • Ondersteuning van de projectleider tijdens de voorbereiding en uitvoering van de projecten;
 • Opstellen van planningen van personeel, materialen en activiteiten;
 • Tijdig en kwalitatief inkopen van materialen en inzetten van onderaannemers:
 • Tijdig afhandeling van meer- en minderwerk;
 • Monitoren van uitvoering van de bouwprojecten en toezien op de gestelde kaders van veiligheid, kwaliteit, tijd, geld, organisatie en informatie;
 • Ondersteunen van de projectleider bij bouw- en werkvergaderingen, contact onderhouden met de opdrachtgever, bouwdirectie, etc.
Wat heb je nodig?

Als Werkvoorbereider Bouw ben jij communicatief sterk onderlegd, organisatorisch, daadkrachtig en kwaliteitsgericht. Super enthousiast geworden over bovenstaande vacature? Wacht dan niet langer en reageer snel! Let er wel even op dat je voldoet aan onderstaande eisen:

 • Jij hebt relevante werkervaring (is een pre);
 • Een afgeronde MBO of HBO Bouwkunde opleiding (een andere aansluitende opleiding kan ook);
 • Je beschikt over een rijbewijs.
Je krijgt:

Wij besteden veel aandacht aan goede werkplekken en werkomstandigheden. Daarnaast bieden wij jouw ook de mogelijkheid om 

Solliciteer direct Binnen 1 uur reactie
Vacature delen?
Hoe werkt het?

Sollicitatieprocedure

 • Solliciteer online
 • Reactie
 • Kennismakingsgesprek
 • Sollicitatiegesprek
 • Aan de slag
Over VNOM
VNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent of een ervaren technicus, bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.
Solliciteer direct
Clear selectionBladeren..
Waarom VNOM?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op mbo- en hbo-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten.
Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!
Wat is mijn reistijd?

Gerelateerde vacatures