UITSTEKEND  uit 5 van  Google-reviews

Werkvoorbereider Bouw

40 uur Barendrecht MBO Bouwkunde € 3400 - € 4900
Solliciteer direct Binnen 1 uur reactie

Wat ga je doen?

Ben jij graag de spin in het web? En ben jij van nature een sterke planner? Lees dan gauw verder! Wij zijn op zoek naar een Bouwkundige Werkvoorbereider die zijn mannetje weet te staan en een ware aanpakker is. Dit doen wij in opdracht van Nederlands' oudste bouwfamilie. Het gaat om een bouwbedrijf die uit verschillende takken bestaat zoals projectontwikkeling, nieuwbouw (woningbouw & utiliteitsbouw), renovatie, onderhoud en verduurzaming. Een mooie organisatie waar je je hart kunt ophalen en kunt helpen bij het realiseren van mooie projecten. Het betreft een zeer diverse organisatie die veel aandacht besteedt aan het creëren van een fijne werkomgeving, zo zorgt men gezonde balans tussen werk en vrije tijd. Intern hangt er een fijne werksfeer met acceptabele werkdruk, er zijn flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Je nieuwe collega's maken je graag wegwijs binnen de organisatie en tijdens de weekafsluiting is er voldoende tijd en gelegenheid voor gezelligheid. Om er voor te zorgen dat jij jouw werkzaamheden straks goed kun uitvoeren krijg je de beschikking over een laptop, telefoon en een eventuele auto van de zaak tot je beschikking. Uiteraard ook een hoop vakantiedagen om weer helemaal tot rustte komen en leuke activiteiten te ondernemen. 

Als Bouwkundige Werkvoorbereider is het van belang dat je zowel zelfstandig te werk kunt gaan als goed én intensief samen kunt werken met je collega's. Nog steeds erg benieuwd naar de functie? Hieronder volgt een kleine opsomming van een aantal werkzaamheden:

 • Bouw tekeningen zorgvuldig controleren, corrigeren en toetsen;
 • Zorg dragen over bestellingen, inkoop van bouwmaterialen en het tijdig leveren van de bestellingen. Zo zorg jij ervoor dat projecten geen vertraging oplopen;
 • Werkvoorbereiding- en uitvoeringsschema's opstellen voor diverse nieuwbouw en renovatie projecten;
 • Offertes opvragen, bespreken met verantwoordelijken en onderverdelen;
 • Contact onderhouden met uitvoerend personeel tijdens projecten, hier komen jouw uitstekende communicatie skills uitstekend van pas;
 • Ondersteuning bieden aan de uitvoerders of projectleider waar nodig tijdens de projectfase;
 • Je woont diverse overleggen en meetings bij met alle betrokken partijen tijdens de bouwprojecten. Zo behoud jij overzicht over alle projecten.
Wat heb je nodig?

Als Werkvoorbereider Bouw fungeer je zoals eerder benoemd als spil tussen de verschillende afdelingen; het is dan ook belangrijk dat je communicatief sterk onderlegd bent, goed kunt plannen, organisatorisch en een oog voor details hebt. Zie jij jezelf al zitten als de nieuwe Werkvoorbereider Bouw? Reageer dan snel via onderstaande button! Zorg er wel voor dat je voldoet aan onderstaande functie eisen:

 • Jij hebt relevante werkervaring (is een pre);
 • Een afgeronde MBO of HBO Bouwkunde opleiding (een andere aansluitende opleiding kan ook);
 • Je beschikt over een rijbewijs.
Je krijgt:

Wij besteden veel aandacht aan goede werkplekken en werkomstandigheden. Daarnaast bieden wij jouw ook de mogelijkheid om 

Solliciteer direct Binnen 1 uur reactie
Vacature delen?
Hoe werkt het?

Sollicitatieprocedure

 • Solliciteer online
 • Reactie
 • Kennismakingsgesprek
 • Sollicitatiegesprek
 • Aan de slag
Over VNOM
VNOM is een sterk groeiend bedrijf in de arbeidsbemiddeling. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. VNOM brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent of een ervaren technicus, bij VNOM helpen we je aan een baan in de techniek.
Solliciteer direct
Clear selectionBladeren..
Waarom VNOM?
Wij bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime functies aan. Waar jij ook naar op zoek bent, wij kunnen jou helpen. Wij bemiddelen in goed opgeleide uitvoerende technici op mbo- en hbo-niveau. Dankzij onze kennis weten we waar we over praten.
Klaar voor een volgende stap? Wij dagen jou uit!
Wat is mijn reistijd?

Gerelateerde vacatures