VNOM VERLENGT CO-SPONSORSCHAP

VNOM VERLENGT CO-SPONSORSCHAP
We get the job done. Vandaag voegen Sparta Rotterdam & VNOM daad bij de slogan van VNOM door het co-sponsorschap te verlengen, tot ten minste het seizoen 2022-2023. Het gespecialiseerd technisch uitzend- en detacheringsbureau spreekt andermaal haar vertrouwen in de Kasteelclub uit door de samenwerking voor het 4e seizoen op rij aan te gaan. VNOM blijft zodoende komend seizoen zichtbaar op de achterkant van het Sparta-tenue.

Directeur van VNOM Jos Tunderman: “Namens VNOM ben ik trots dat we achter de club staan en ons bedrijf elke week te zien is bij de wedstrijden. Mooi dat we weer een seizoen langer achter op het shirt aanwezig zijn. Vanuit de VNOM-loge bekijken we met partners de wedstrijden op Het Kasteel; een mooie manier om met onze relaties contact te onderhouden. Co-sponsor zijn van Sparta draagt bij aan onze merkbekendheid en het straalt natuurlijk ook vertrouwen uit. Het is top dat we mee kunnen bouwen aan hopelijk weer een succesvol seizoen voor Sparta.”

Commercieel Manager van Sparta Rotterdam Dave van der Meer: ‘’De overeenkomsten tussen beide organisaties op het gebied van kernwaarden en groeiambities was vanaf het begin sterk, en is in de loop der jaren alleen maar sterker geworden. Dat merken wij daarnaast ook in de sterke betrokkenheid van de medewerkers van VNOM bij Sparta. Het is prachtig dat VNOM dat onderstreept door samen met ons voor het 4e seizoen op rij het co-sponsorschap aan te gaan. Dat vertrouwen betalen wij graag terug door de sponsordoelstellingen die zij hebben in het komende seizoen wederom te verwezenlijken.”


Publicatiedatum: 09 juni 2022