Sparta Bedrijvenvoetbal

Sparta Bedrijvenvoetbal
VNOM heeft een team vol voetballiefhebbers. Of het nu Sparta is, Feyenoord (liever geen Ajax) – het gaat om de liefde voor het spel. Toen drie jaar geleden de vraag vanuit Sparta kwam of VNOM wilde deelnemen aan het bedrijvenvoetbal, hoefde zij daar geen seconde over na te denken.

“Je leert collega’s op een heel andere manier kennen,” geeft teamcaptain en unit manager Glenn van der Weerd aan. “Tijdens het voetbalseizoen staat de woensdagavond bij VNOM in het teken van voetbal. Zodra de nette blouses verruild worden voor het voetbaltenue, kruipen de collega’s uit hun schulp, veranderen zij in echte voetbalbeesten en gaan zijn voor de winst!” En of zij dit doen, want voor de tweede keer sluit VNOM het seizoen af als de onverslaanbare kampioen. “Het is ontzettend goed voor het teamgevoel. We hebben een ontzettend divers team, waarin de één behendiger is met een bal dan een ander, maar dat maakt niet uit. Uiteindelijk doen we het met elkaar, oftewel: ‘de gladiolen, de harde kern’.”

Tijdens het seizoen 2018/ 2019 van het Sparta Bedrijvenvoetbaltoernooi is VNOM kampioen geworden. Op naar het volgende kampioenschap!
Publicatiedatum: 10 juli 2019