WEER TWEE TALENTEN RIJKER!

WEER TWEE TALENTEN RIJKER!
Wie zijn jullie?

Sam: “Ik ben Sam, de zoveelste Sam bij VNOM ha-ha! Ik ben 24 jaar oud en ik ben opgegroeid in Amstelveen. Inmiddels ben ik verhuisd en woon ik met mijn vriendin in Den Bosch.”
Jordy: “Mijn naam is Jordy en ik ga net als Sam starten als consultant E&I bij VNOM. Sam gaat in Utrecht aan de slag en ik in Rotterdam. Wat ik zo leuk vind aan VNOM is dat de gemiddelde leeftijd hier relatief laag is, heel veel collega’s zijn ongeveer even oud als ik ben.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Jordy: “In mijn weekenden sleutel ik graag aan mijn motor. Al mijn vrienden van vroeger hebben een motorrijbewijs, dus wij gaan graag samen touren! Verder volg ik in Dordrecht kickbokslessen, super gaaf.”
Sam: “Leuk, ik sport ook graag! Normaal gesproken ga ik zeker drie à vier keer per week naar de sportschool.”

Hoe vond je de eerste week? Intensief?

Jordy: “De eerste week was echt intensief en soms lastig, het werken met nieuwe systemen is toch altijd even wennen. Ik heb ontzettend veel kunnen leren, vorige week waren wij bijvoorbeeld in Utrecht waar Nick ons veel heeft geleerd over het contact met kandidaten.”
Sam: “Klopt, die dagen in Utrecht waren erg leerzaam. Ik vind dat ik bij VNOM echt heel goed ontvangen ben. Ik kijk er naar uit om te groeien binnen VNOM!”

Goed om te horen! Nu iets persoonlijker, waar ben jij ‘s nachts voor wakker te maken?

Sam: “Ha! Een gezellig feestje! Met natuurlijk de benodigde hapjes en drankjes.”
Jordy: “Mij kun je wakker maken voor falafel, heerlijk zo’n broodje!”

Oe, falafel! En wat zou jij meenemen naar een onbewoond eiland? Als je één ding mocht kiezen.

Jordy: “Het klinkt te makkelijk, maar ik zou toch kiezen voor een survival kit. Dat is natuurlijk wel super handig om te overleven.
Sam: “Ik zou een vriend meenemen, dan heb ik toch iemand om tegenaan te praten, ha-ha.”

Oké nog één vraag: wat is jouw guilty pleasure?

Jordy: “Een volkoren cracker met speculoos!”
Sam: “Ik blijf in dezelfde sfeer: een broodje pindakaas met hagelslag.”

Wat een verrassende antwoorden! Leuk om jullie op deze manier te leren kennen en ontzettend veel succes en plezier binnen VNOM. Ben jij op zoek naar een baan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen? Ga naar de careerpage van VNOM en bekijk welke vacature bij jou past! Publicatiedatum: 08 juni 2020