VNOM is ook komend seizoen co-sponsor van Sparta Rotterdam

VNOM is ook komend seizoen co-sponsor van Sparta Rotterdam

Het afgelopen seizoen maakten wij als VNOM ons debuut op het tenue van Sparta Rotterdam. Zowel sportief als zakelijk was dit een succesvolle zet. Ons logo zal ook komende wedstrijden prijken op de rug van het Sparta-tenue. Iets waar beide partijen bovenal trots op zijn.

VNOM is ook komend seizoen co-sponsor van Sparta Rotterdam. Beide partijen hebben een overeenkomst bereikt waardoor de bemiddelaar in de techniek en bouw voor het tweede seizoen op rij op de rug van de tenues van Sparta Rotterdam prijkt.

Jos Tunderman, algemeen directeur van VNOM: “Het afgelopen seizoen maakten wij ons debuut op het tenue van Sparta Rotterdam in combinatie met onze Business Loge. Wij kunnen wel stellen dat dit sportief en bovenal zakelijk een succesvol eerste seizoen is geweest, daar verandert de voortijdige beëindiging niks aan. VNOM is een ambitieuze onderneming en met de positieve publiciteit die onze naam op het tenue heeft teweeggebracht, zien wij absoluut de zakelijke meerwaarde van deze overeenkomst op onze dagelijkse bezigheid: het bemiddelen van personeel in de techniek en bouw. Tel daarbij op dat wij Sparta een warm hart toedragen en dat maakt dat wij al snel de intentie uitspraken om in voor- en tegenspoed verder te bouwen op de vorig seizoen ingeslagen weg.”

Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta, is blij met deze belangrijke stap op commercieel vlak: “Ons tenue is de meest in het oog springende sponsorpropositie binnen Sparta Rotterdam. Dat VNOM dit in hun eerste seizoen ook zo ervaart en er ondanks de onzekere tijd zeker nog een seizoen aan vastplakt, is een zeer prettig gegeven. De achterzijde van ons tenue kent op deze wijze dezelfde vertrouwde invulling als afgelopen seizoen. Met VNOM kijken wij ernaar uit om in combinatie met de exposure op het tenue en in het stadion, de hopelijk snelle inzet van het relatiebeheer en de gezamenlijke activiteiten een langdurige relatie op te bouwen.” 

Bron : https://www.sparta-rotterdam.nl/zaken-doen/ 

Publicatiedatum: 01 juli 2020