VNOM in Breda

VNOM in Breda

Breda, een grote stad in het westelijke deel van Brabant. Met 175.000 inwoners behoort deze gezellige stad tot de tien grootste gemeentes in Nederland. Niet voor niets dat VNOM deze stad gekozen heeft om een derde vestiging te openen!

Nog een reden om voor Breda te kiezen als vestiging nummer drie, is omdat de VNOM’ers in die regio al een aantal contacten hebben. VNOM is een groeiende organisatie en wil uiteindelijk gaan voor landelijke dekking. De twee huidige vestigingen zijn te vinden in Rotterdam en Utrecht.x

De manager van de aanstaande vestiging is Onur. Hij zal samen met een team van drie andere consultants de start maken in het mooie Brabant. Het dreamteam, dat bestaat uit Onur, Dominique, Roel en Wouter, zal zich richten op het creëren van business in de regio door samen te werken met elkaar, klanten en kandidaten. Onur werkt al een langere tijd voor VNOM en ook Dominique is al even bij ons. Roel en Wouter zijn echter nog vrij nieuwe VNOM’ers!

Onur:“Er is voor gekozen om dit team in te werken op de vestiging van Rotterdam om de VNOM-sfeer te proeven en zodat wij een vliegende start kunnen maken wanneer de vestiging Breda opent.”

In Breda en omgeving kan VNOM goed uitbreiden. We hebben zeker al contacten in de regio en zullen dit nu ontwikkelen door ook fysiek aanwezig te zijn! Dat betekent voor de consultants dat zij zich zullen gaan focussen op het maken van contact met bedrijven en potentiële medewerkers. In eerste instantie zal VNOM haar stem moeten laten horen en duidelijk maken wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij voor werkzoekende techneuten en voor bedrijven kunnen betekenen.

VNOM Breda begint in een tijdelijke vestiging. De uiteindelijke vestiging zal in die tijd worden verbouwd naar een mooie VNOM-plek.

Onur:“Een leuk feit over onze nieuwe vestiging, is dat deze in het stadion van NAC Breda gevestigd is.”

Dominique, Roel, Wouter en Onur, komen niet allemaal uit de omgeving. Zo woont Onur in de omgeving van Rotterdam en komt Roel uit Zeeland. Dominique woont wel in Brabant, maar meer richting het Noorden. Dan Wouter, Wouter is een echte Bredanaar en zal zich dan waarschijnlijk ook direct thuis voelen op de nieuwe vestiging. Leuk is dat deze VNOM’ers uit verschillende gebieden komen, maar allemaal uitkijken naar het werk in Breda.

De dame en heren vormen een jong en dynamisch team en hebben hartstikke veel zin om te starten in het zuiden. De teamfoto is al genomen en dat betekent dat zij echt klaar om te beginnen aan het nieuwe avontuur!

Team Breda heeft als afsluiter nog wel een vraag aan jou. Gezien we verwachten de vestiging in Breda snel een groot succes te kunnen noemen, zijn wij al op zoek naar nieuwe VNOM’ers! Dus, ben jij klaar voor een mooie uitdaging als recruiter of consultant? Klik hier om onze interne vacatures te bekijken en neem vooral contact op!

Houdoe! Publicatiedatum: 13 november 2020