VNOM Breda in een nieuw jasje

blog-breda
VNOM gaat steeds meer voor landelijke dekking. Met een vestiging in Rotterdam, Utrecht, Breda en inmiddels ook Amsterdam blijft onze club groeien! Onze vestiging in Breda opende ruim twee jaar geleden haar deuren en heeft sinds kort een nieuw jasje. Een mooi nieuw jasje, al zeggen we het zelf. In deze blog nemen we je mee in de groei van onze vestiging in Breda.

Van stadion naar kantoorpand

Ruim twee jaar geleden opende VNOM haar deuren in het altijd gezellige Brabant. Het kersverse Breda team startte in een kantoorruimte binnen het NAC stadion. Onlangs zijn ze verhuisd naar een ander pand. Niet naar de andere kant van Breda, maar naar de andere kant van de straat, aan de overkant van het stadion. Het team is in een korte tijd flink gegroeid wat betekent dat het tijd was voor meer werkplekken, meer vergaderruimtes en vooral meer ruimte en mogelijkheden om door te groeien!

Op de eerste verdieping van het kantoorpand, gevestigd aan de Stadionstraat op nummer 32, is het gerenoveerde VNOM kantoor te vinden. Volledig ingericht en afgestemd op de club van doeners. Het kantoor is zeker een (virtueel) bezoekje waard. Naast dat het er mooi uitziet, heeft het nieuwe kantoor een energieke uitstraling en staat er een heuse bel-cel. Waar team Breda twee jaar geleden met een team van vier begon, zijn ze inmiddels doorgegroeid naar een team van negen. Dat ze niet hebben stilgezeten, is duidelijk!


Make it fun!

Onur, Roel en Wouter waren alle drie onderdeel van team Breda in de opstartfase en kunnen vanuit hun ervaring vertellen dat zij nog steeds met veel plezier onderdeel zijn van de club van doeners.

Ik zou VNOM omschrijven als een snelle organisatie met veel potentie. We kunnen best wel dominant zijn, maar niet richting het arrogante.” Wouter, Recruitment consultant

Als echte Bredanaar zit Wouter hier bij VNOM wel op zijn plek. “We zijn een prettige, collegiale club, waar we denken in mogelijkheden en oplossingen. Daarnaast zijn we altijd bezig met nieuwe manieren om onszelf beter te positioneren in de markt.

Werkplezier speelt de afgelopen jaren in elke organisatie een belangrijke rol. Zo ook bij VNOM. Make it fun is niet voor niets één van onze kernwaarden. In Breda wordt in de pauzes dan ook zeker een fanatiek potje FIFA gespeeld.

Roel: “Ik denk dat wij met zijn allen als club collega’s, en de manier waarop we dingen regelen, wel bijzonder zijn. VNOM ademt gewoon topsport als je binnenkomt. Ik vind dat wel heel gaaf.”


Rotterdam en Breda

Onur maakte al in een vroeg stadium onderdeel uit van VNOM. Begonnen in Rotterdam is hij inmiddels werkzaam in Breda als vestigingsmanager. Onur: “De club is ontstaan in Rotterdam. Daar zijn we echt een merk in hetgeen dat we doen. In Breda hadden we al wat klanten, maar toch moesten we hier bijna vanaf nul beginnen. Je bent eigenlijk gewoon een nieuw bedrijf in een nieuwe omgeving, een nieuwe regio.” De verhuizing naar een groter kantoorpand is het levende bewijs van de groei die vestiging Breda in de afgelopen twee jaar heeft doorgemaakt.

Alleen al voor die overheerlijke worstenbroodjes – ja het zat eraan te komen – wil je naar Breda gaan. Vergeet als je daar bent, dan ook zeker niet een bezoekje te brengen aan VNOM. Met zo’n enthousiast team van consultants en recruiters kom je gegarandeerd aan een nieuwe baan. Zowel intern als extern staan er verscheidene vacatures open. En zoals ze hier zeggen, houdoe!
Publicatiedatum: 07 mei 2023