Van stage tot eigen afdeling binnen VNOM

stage-ian

Wist je dat je ook kan afstuderen bij VNOM? Ian heeft onlangs zijn afstudeerstage positief afgerond op de marketingafdeling van VNOM. Hij is 21 jaar oud, woont in Krimpen aan de Lek en naast zijn passie voor sporten (voetbal en de sportschool), geniet hij er ook van om in het weekend een drankje te drinken met vrienden. Onlangs heeft hij zijn studie Commerciële Economie: Sportmarketing & Management afgerond door een uitdagend vraagstuk voor VNOM aan te pakken. Tijdens zijn onderzoek heeft hij de marktkansen binnen de logistieke sector voor VNOM in kaart gebracht. Wij nemen jullie mee in zijn VNOM-avontuur!

Ian is zijn stage begonnen in februari (2023). Zijn eerste week begon direct goed met de strategie dag van Covebo, gevolgd door een geweldig jaren 90-feest. Dit was voor hem een fantastische manier om zijn collega's beter te leren kennen en de energie van de club is goed overgebracht.
Ian: ‘’Eén van de hoogtepunten was toch wel dat ik een wedstrijd van Sparta Rotterdam mocht bijwonen in de loge van VNOM op Het Kasteel. De sfeer was geweldig en ik voelde mij echt onderdeel van de VNOM-club. Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten.’’

Tijdens zijn stage heeft Ian de kans gekregen om een eigen marketingcampagne op te zetten voor elk vakgebied binnen VNOM. Zijn focus lag op de nieuwe tool: 'Ontdek je waarde'. Het was een uitdagend project waarin hij zijn creativiteit kon benutten en VNOM kon helpen hun boodschap over te brengen aan een breder publiek. Hierbij ook de potentiële kandidaten binnen de logistiek. Hij vond het tof dat er veel vertrouwen in hem was, hij de verantwoordelijkheid kreeg om het project uit te voeren en zijn ideeën werkelijkheid te zien worden.

Laten we het ook even hebben over zijn favoriete lunchtips voor de verzorgde vrijdagmiddaglunch! Als je bij VNOM werkt, moet je absoluut de Ciabatta pollo van Il Capo proberen. Dit broodje is echt geweldig!

Binnen het marketingteam kreeg hij de ruimte en vrijheid om zijn eigen ideeën te delen en eraan te werken. Hij werkte samen met ervaren collega's die altijd bereid waren om hem te ondersteunen en te helpen groeien tijdens zijn stage. Hun expertise en begeleiding waren van onschatbare waarde in zijn afstudeerperiode.

Maar laten we het absolute hoogtepunt niet vergeten: de vierdaagse trip naar Ibiza met de hele club. Het was een geweldige beloning voor het harde werk en bood de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen buiten de werkomgeving. Het was een onvergetelijke ervaring die de teamband versterkte en mooie herinneringen creëerde.

De stageperiode bij VNOM heeft hem niet alleen waardevolle ervaringen en hoogtepunten gebracht, maar ook de kans om verder te gaan waar hij gebleven was tijdens het afstuderen. Hij gaat aan de slag als consultant om te onderzoeken of zijn bevindingen kloppen en de afdeling logistiek winstgevend kan worden. Hij is enthousiast om de uitdaging aan te gaan en zijn carrière voort te zetten bij VNOM.

Wist je dat je ook stage kan lopen bij VNOM? Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op en wie weet werk jij binnenkort samen met hem bij deze dynamische en inspirerende club!

Publicatiedatum: 02 juli 2023