Road to the new website

Road to the new website

VNOM is enorm aan het groeien! Hier zijn wij dan ook erg trots op. Ons doel is om een goede match te maken tussen de kandidaat en de werkgever. Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd personeel in de bouw en de techniek. Om dit goed te kunnen doen moet je als bedrijf jezelf blijven ontwikkelen, waaronder ook online. Hier zijn wij continu mee bezig en daarom zijn wij klaar voor een volgende stap: een nieuwe website!

Volg #roadtothenewwebsite

Met de komst van een nieuwe website willen wij inspelen op de wensen van de kandidaat. Door de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren wordt het nóg gemakkelijker om jouw droombaan te vinden. Daarnaast laat VNOM echte specialisten en vakmensen zien op de website. Hoe? Dan ga je zien bij de lancering van de nieuwe website, maar tussentijds laten wij al sneak previews zien.

Een website bouwen doet VNOM niet alleen. Talmark gaat ons hierbij helpen. Een professionele partij met expertise op meerdere vakgebieden, waaronder recruitment. Daarnaast is Talmark volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op eCommerce gebied. Welke wij natuurlijk ook gaan implementeren op onze nieuwe website.

De verwachting is dat wij begin 2018 de nieuwe website gaan lanceren. Wil jij op de hoogte blijven van de stappen die wij maken? Houd dan onze website en Social media kanalen in de gaten via #Roadtothenewwebsite.

Publicatiedatum: 01 november 2017