Recruitment Tech Event 2018

Recruitment Tech Event 2018

Donderdag 22 november was voor VNOM een heugelijke dag. Tijdens de vierde editie van het Recruitment Tech Event 2018 werd de recruitmenttechnologie van morgen onder de loep genomen. De uitkomst hiervan was geweldig: onze kanjers van de marketing zijn naar huis gegaan met de Recruitment Tech Award 2018 voor de categorie ‘Best Case’!

Maar hoe zag die ‘Best Case’ er dan uit? Voordat je meteen wordt afgeschrikt door ingewikkelde marketingtermen, proberen wij het zo kort en bondig mogelijk uit te leggen.
VNOM, de Booking.com van de arbeidsbemiddeling, werkt met een Data Management Platform (DMP-systeem). Dit is een omgeving waar alle gegevens uit externe bronnen en kanalen wordt verzameld, zoals (in ons geval) Carerix, Google Analytics, Social Media etc. Door deze bak met data kunnen wij gepersonaliseerde content toepassen op de website én gebruik maken van beïnvloedingstechnieken. Hoe wij dat doen? Bekijk dan de onderstaande video.Wij zijn heel trots op deze bekroning op ons werk en willen daarom ook iedereen bedanken die gestemd heeft. Benieuwd naar de uitreiking van de award? Bekijk de aftermovie hier.

Publicatiedatum: 29 november 2018