Onze uiterst gewaardeerde visitekaartjes: Marijke en Elise!

Onze uiterst gewaardeerde visitekaartjes: Marijke en Elise!
De stralende gezichten van VNOM. Zo worden Elise en Marijke regelmatig genoemd en dat is zeker niet ongegrond. De visitekaartjes van het team zitten écht dagelijks met een glimlach achter de receptie. Een ding staat buiten kijf, zij zijn veel meer dan enkel onze visitekaartjes!

Marijke werkt fulltime als frontoffice medewerker bij VNOM en Elise werkt drie dagen en een ochtend. Een groot deel van de tijd zitten zij dus samen, wat naast een productieve werkdag voor veel gezelligheid zorgt.

Hun dagen zijn behoorlijk gevarieerd, omdat men nooit weet wat de dag gaat brengen. Zo krijgen zij verschillende vragen van kandidaten, klanten, leveranciers en collega’s. Elke dag is er weer nieuwe uitdaging waar zij tegenover staan.

De manager zorgt niet alleen voor een goede samenwerking binnen het team, maar ook voor een goede samenwerking tussen haar eigen afdeling en andere afdelingen. Collega’s kunnen bij haar dan ook altijd met hun administratieve vraagstukken terecht.

Het grootste takenpakket van deze dames ligt bij het ondersteunen van de afdeling administratie. Zij nemen namelijk de telefoon op en beantwoorden vragen van kandidaten, voordat ze überhaupt doorgestuurd worden naar een collega van team administratie. Daarnaast, houden Elise en Marijke zich bezig met de voorraden en de bestellingen. Zo zorgen zij ervoor dat wij dagelijks mogen genieten van een heerlijke verzorgde lunch op kantoor.

Volgens Elise en Marijke is het leuke aan frontoffice medewerker zijn bij VNOM het feit dat je samen achter de receptie zit en niet alleen! Zo kun je elkaar bij lastige zaken helpen en kunnen zij veel met elkaar delen. De twee frontoffice medewerkers zijn ontzettend sociaal en genieten dan ook van het vele contact met klanten en kandidaten. Die sociale vaardigheden zijn dan ook een echt een vereiste voor een functie als deze!

Marijke en Elise zijn beide ontzettend flexibel. Naast hun vaste werkzaamheden staan zij altijd voor het team klaar en zijn zij steeds bereid te helpen. Wel hebben de twee ieder hun eigen specialisme. Voor alle technische vragen kun je het beste naar Marijke gaan, maar heb je vragen over medicijnen, pleisters of zalfjes kun je het beste naar Elise vragen.

Concluderend zijn deze twee toppers onmisbaar voor VNOM. Dames, bedankt! Publicatiedatum: 23 april 2020