Internationale Sportdag 2020

Internationale Sportdag 2020
Vandaag, 6 april, is het Internationale Sportdag. Een dag die wij als VNOM niet zomaar aan ons voorbij kunnen laten gaan. Deze dag is door de Verenigde Naties ingesteld omdat sport een belangrijke rol kan spelen bij verbroedering en culturele grenzen kan overbruggen. Het team van VNOM is onwijs sportief en vertelt jou graag hoe dat tot uiting komt!

Hoe wij bij VNOM fit blijven? Elke woensdag wordt het hele team opgetrommeld voor een intensieve bootcamp. Deze bootcamp wordt tot in de puntjes voor ons georganiseerd. Het enige wat wij hoeven te doen is onze werkkleding te verruilen voor een sportbroek of -legging en een lekker zittend shirt. En er natuurlijk vol voor gaan, dat is ook een vereiste bij de deelname aan de bootcamp.

Naast een intensieve bootcamp is een groot deel van VNOM gek van voetbal. Om de week op woensdagavond doet een groot deel van de collega’s mee aan het bedrijvenvoetbal, dat georganiseerd wordt vanuit Sparta. Ontzettend gaaf om als co-sponsor van Sparta ook deel te nemen aan het bedrijvenvoetbal! Tijdens het seizoen 2018/2019 is VNOM zelfs kampioen geworden van het bedrijvenvoetbaltoernooi! Op dit moment staat VNOM gedeeld eerste plaats met DEPT Agency, het marketingbureau waar wij mee samenwerken. Benieuwd naar de stand? Bekijk hier de stand.

Daar houden de sportieve bezigheden niet op. VNOM is op dit moment in ban van de Rotterdamse Marathon. Meer dan 30 VNOM’ers lopen op 25 oktober voor de stichting Villa Joep! Villa Joep is het fonds tegen neuroblastoom. Neuroblastoom is een van de meest agressieve vormen van kanker die kinderen kan treffen. Helaas ging de Rotterdamse Marathon op 4 en 5 april niet door wegens het coronavirus, maar wij blijven door trainen. Op zondag 25 oktober 2020 zijn wij er klaar voor.

Het team van VNOM is niet alleen graag zelf actief, zij kijken ook graag naar verschillende sporten. Zo is een groot deel fanatiek voetbalfan en worden Sparta en Feyenoord flink toegejuicht. VNOM is co-sponsor van Sparta, zo weten wij landelijke naamsbekendheid te genereren én kunnen wij (met relaties) vanuit de Business Loge alle thuiswedstrijden van Sparta aanschouwen. Ook bij de wedstrijden in de Kuip is VNOM geregeld van de partij. Bij Feyenoord hebben wij namelijk vier business seats. Hier worden klanten dan ook graag mee naartoe genomen!

Nu zul je denken “maar hoe kunnen wij Internationale Sportdag nou groots aanpakken als we in deze tijden geen sportclub of fitness binnen komen?!”. Nou geloof ons, een flinke dosis sport toevoegen aan jouw dag kan nog steeds!

Ook nu is het team van VNOM even actief als gewoonlijk. Hoe wij dat doen? Nu het langer licht is, kun je na werktijd gerust nog een rondje hardlopen of wandelen. Ook in de middagpauzes trekken sommige collega’s hun sportoutfit aan om een stuk te gaan joggen. Verder kun je thuis je yoga mat uitrollen en verschillende yoga poses uitoefenen in de woonkamer. Met de zomer in zicht zijn er ook flink wat buikspieroefeningen te doen op dat zelfde yoga mat. De fanatiekelingen onder ons zetten zelfs hele bootcamps uit of houden een kickboks sessie met hun huisgenoot. Daarnaast geven veel fitnessclubs online trainingen, zo kun jij jouw groepsles vanuit thuis door laten gaan. Opties genoeg!

Hoe zorg jij ervoor dat jij fit blijft? Maak er iets van op Internationale Sportdag! Publicatiedatum: 06 april 2020