Heb jij een bedrijf in de Techniek of Bouw? VNOM geeft jou 5 redenen waarom je ons Office team moet inschakelen!

Heb jij een bedrijf in de Techniek of Bouw? VNOM geeft jou 5 redenen waarom je ons Office team moet inschakelen!

Met spoed een timmerman nodig voor een project? Dan ga je natuurlijk naar VNOM! Maar, wist je dat VNOM ook gespecialiseerd is in het werven van office personeel? Heb je dus naast een timmerman een logistiek planner nodig? Dan staat het office team voor jou klaar. Wij geven jou 5 redenen waarom je direct het office team van VNOM moet inschakelen.

Dè specialist
Technische termen, vakjargon - bij VNOM spreken wij jouw taal. Met experts in ons team zijn wij gespecialiseerd in de techniek en bouw en voegen daad bij het woord.

Uitvoerend personeel nodig?
Heb jij naast een administratiemedewerker een lasser nodig? Dan kunnen wij direct schakelen en vinden de juiste kandidaat, omdat wij het bedrijf kennen.

Van administratief medewerker tot planner - en alles daar tussenin
Onze specialisatie bekleedt de gehele markt. Wij selecteren voor jou de geschikte kandidaat. Van administratief medewerker tot planner en alles daar tussenin: VNOM heeft het allemaal.

Wel de lusten niet de lasten
Vele handen maken licht werk en dat geldt ook voor ons! Waarom zou jij je bezig houden met het doorspitten van CV’s en het selecteren van geschikt personeel, als wij je daarbij kunnen helpen.

VCU & NEN gecertificeerd
Bij VNOM vinden we het belangrijk dat de oplossingen die wij bieden voor de werving & selectie en het inlenen van technisch uitvoerend personeel van de hoogste kwaliteit zijn. Wij werken er hard aan om een fatsoenlijke en betrokken werkgever te zijn voor onze werknemers en een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers.
Wij zijn onder andere aangesloten bij de ABU, hebben het SNA-keurmerk NEN4400-1 en beschikken over het VCU-certificaat.

Dus voortaan als je denkt aan een logistiek planner, dan denk je aan VNOM! 

Publicatiedatum: 29 juni 2018