Een kijkje in de keuken van team Utrecht

Een kijkje in de keuken van team Utrecht
Uutje, Utca, de Domstad of gewoon Utrecht. Dat is waar de tweede vestiging van VNOM actief de markt van de gehele provincie Utrecht en omstreken weet te bedienen. Een mooie stad, met een geweldig team. Dit team lichten wij deze week graag even uit!

In februari 2019 heeft het team de deuren van de vestiging geopend. Na een flinke kickstart te hebben gemaakt was een goede versterking van het team al vrij snel nodig! Alleen maar een goed teken uiteraard. Door het harde werk van deze toppers stond het aantal werkenden één jaar later al op 95! Inmiddels is team Utrecht met 9 man (waaronder 1 vrouw) sterk en staat onze aanstaande collega al te trappelen om te beginnen. Het team in Utrecht is erg hecht en maakt dan ook maar al te graag tijd voor een grapje en een grolletje. Naast hun werkzaamheden uiteraard, want discipline hebben deze harde werkers wel!

Wil je weten hoe de opening van de nieuwe vestiging eraan toe ging? Dat lees je hier: https://www.vnom.nl/Items/nl/Nieuws/Careerpage/vnom-opent-deuren-in-utrecht

De grootste afdeling van de vestiging is team werktuigbouwkunde. Kevin staat aan het roer van deze afdeling en heeft een jaar geleden de WTB-tak in Utrecht opgezet. Voorheen werkte Kevin in het WTB team van Rotterdam, na anderhalf jaar is hij de uitdaging aangegaan in onze nieuwe vestiging in Utrecht. Naast dat hij verantwoordelijk is voor zijn eigen klanten en kandidaten is Kevin veel bezig met het begeleiden van Michelle, Justin en Brian. Door samen sales-uitdagingen aan te gaan en problemen te tackelen, helpt Kevin hen ontwikkelen tot ervaren consultants.

Kevin: “Ik vind het geweldig om de lach op het gezicht van Michelle of Justin te zien als zij een kandidaat plaatsen bij een klant. Dat geeft hen ontzettend veel energie, en dát geeft mij weer energie!”

Michelle is consultant werktuigbouwkunde en is daardoor veel in contact met klanten en kandidaten. Zij gaat echt voor een lange termijn relatie met de klant en kandidaat, daardoor bouw je echt een band op met hen. Daarnaast heeft het team Justin als consultant werktuigbouwkunde, hij is doorgegroeid van recruiter naar consultant. Deze nieuwe functie bevalt hem dan ook uitstekend. De vierde collega is Brian. Brian is recruiter op de afdeling werktuigbouwkunde en weet met zijn speelse vacatureteksten menig kandidaat aan zich te binden.

Ook is er in Utrecht een team dat zich focust op de bouw. Het team bestaat uit 3 gemotiveerde mannen die ik graag aan jou voorstel. De eerste consultant is Richard, hij is al sinds de start van de vestiging in Utrecht aangesloten bij dit team. Ook Richard kwam, net als Kevin, vanuit de vestiging in Rotterdam naar Utrecht om een nieuwe uitdaging aan te gaan. En de tweede consultant is Bart. Samen weten Bart en Richard keer op keer de wensen van opdrachtgevers in de bouw te vervullen. Dit zouden zij overigens niet kunnen zonder Nick. Nick is de senior recruiter van het blok en is een echte recruitment tijger. Naast zijn werkzaamheden als recruiter houdt Nick zich bezig met het trainen van nieuwe collega’s binnen VNOM. Meer daarover lees je in het volgende blogbericht: https://www.vnom.nl/Items/nl/Nieuws/Marketing/de-matchmakers-van-vnom

Nick: “Ik maak de trainingen erg interactief, dit verhoogt de betrokkenheid van de collega’s die mijn trainingen volgen. Zo zie ik jong talent VNOM binnenkomen die doorgroeien tot volwaardige recruiters!”

Het laatste team in Utrecht is het team E&I. Momenteel staat Tom er op de E&I afdeling in zijn eentje voor, maar daar komt heel snel verandering in. Per 1 juni start onze nieuwe collega Sam als recruiter. Het team kan niet wachten op zijn komst!

De manager van het team in Utrecht is Yoeri. Yoeri weet het team goed aan te sturen waardoor zij samen werken naar een hoger doel. Voordat Yoeri de rol als vestigingsmanager op zich nam, was hij manager op de afdeling bouw in Rotterdam. Zijn functie als vestigingsmanager Utrecht past hem enorm goed, en dat straalt er vanaf!

Als kers op de taart staat de collega’s in Utrecht een verhuizing te wachten. Binnenkort zullen zij hun intrede maken in het nieuwe pand. Niet getreurd, het nieuwe pand bevindt zich ook in Utrecht. Momenteel vindt er een flinke verbouwing plaats. Om de beoogde groei te kunnen realiseren is er meer ruimte nodig! Het hele team kijkt enorm uit naar het nieuwe pand. Daar zullen zij weer met z’n allen in één ruimte zitten, uiteraard op 1,5 meter afstand, waardoor de gezelligheid en productiviteit zich kan voortzetten. Publicatiedatum: 14 mei 2020