De thuiswerkende kandidaten, houden zij het een beetje vol vanaf de keukentafel?

De thuiswerkende kandidaten, houden zij het een beetje vol vanaf de keukentafel?
Zoals afgelopen week nogmaals werd benadrukt door onze minister president blijft het advies voorlopig om zoveel mogelijk thuis te werken. Dat geldt natuurlijk voor heel wat van onze kandidaten. Bijvoorbeeld voor Kajal en Eveline. Zij zijn via VNOM bij Feenstra terecht gekomen en werken nu al een aantal weken vanuit huis. Wij vroegen hen het hemd van het lijf, om erachter te komen hoe dat thuiswerken hen bevalt!

Feenstra is expert in verwarming, cv-ketel onderhoud, ventilatie, beveiliging en zonnepanelen. Al een hele tijd bemiddelt onze collega Stefan voor Feenstra in betrouwbaar en kwalitatief office personeel. Je kunt je vast voorstellen dat zo’n grote organisatie heel wat personeel werkzaam heeft in dit vakgebied. Ook zij werden een aantal weken geleden verzocht zoveel mogelijk thuis te werken.

Meer weten over Feenstra? https://www.feenstra.com/

Kajal is bijna drie jaar geleden via VNOM bij Feenstra terecht gekomen. Kajal is ontzettend blij met haar afwisselende baan. Haar functie bij Feenstra als klantenservice medewerkster brengt namelijk veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden met zich mee!

Kajal: “Drie jaar geleden werd ik benaderd door Stefan voor een toffe baan. Wij hebben toen gelijk een afspraak gemaakt om samen de opties te bespreken. Stefan en ik hadden direct een goede klik. Het is een super toffe jongen.“

Het contact tussen Kajal en Stefan verloopt dan ook vlekkeloos. Zij hebben regelmatig contact en houden elkaar erg goed op de hoogte. Toen Kajal vanuit Feenstra het verzoek kreeg om thuis te werken, heeft ze contact opgenomen met Stefan. Hij heeft direct een laptop voor haar geregeld waarmee Kajal thuis aan de slag kon.

Kajal heeft inmiddels haar draai thuis wel gevonden en het werken vanaf de keukentafel is nog altijd erg productief.

Kajal: “Het thuiswerken heeft dan ook zeker voordelen. Na een werkdag hoef ik maar twee stappen te zetten en kan ik beginnen met koken! Wel mis ik mijn collega’s en de gezelligheid op kantoor!”

Ondanks het feit dat Kajal liever op kantoor zou werken, kiest zij veiligheid boven alles. Om het contact met haar collega’s te behouden heeft het team van Kajal wekelijkse Skype-gesprekken. Zo blijft iedereen betrokken met elkaar en met elkaars werk.

Ook Eveline, Kajal’s collega, werkt al een tijdje vanuit huis. Dit bevalt Eveline erg goed, bijna al haar werkzaamheden zijn telefonisch en dus goed thuis uit te voeren.

Eveline vindt het thuiswerken ideaal. Werken op kantoor is natuurlijk gezellig, maar vanuit huis kan zij zich in alle rust goed focussen op haar werk. Toen zij hoorde dat zij thuis moest werken, werd haar in eerste instantie gevraagd gebruik te maken van haar eigen laptop. Maar die laptop had haar zoontje nodig voor zijn schoolwerk!

Gelukkig heeft Stefan erg snel een laptop van VNOM voor haar kunnen regelen. Eveline vindt de samenwerking met Stefan dan ook ontzettend prettig!

Wij zijn erg blij om te horen dat beide dames van Feenstra ook thuis goed uit de voeten kunnen. Publicatiedatum: 28 mei 2020