De nieuwe VNOM’ers inwerken, wie doet dat eigenlijk en hoe gaat dat in zijn werking?

De nieuwe VNOM’ers inwerken, wie doet dat eigenlijk en hoe gaat dat in zijn werking?

VNOM is een groeiende organisatie en binnen VNOM beginnen dan ook vaak ambitieuze nieuwe medewerkers. Het is belangrijk dat deze medewerkers een goede eerste periode hebben binnen VNOM. De nieuwe VNOM’ers inwerken, wie doet dat eigenlijk en hoe gaat dat in zijn werking?

Nieuwe werknemers moeten geprepareerd worden voor hun nieuwe functie. Een goede inwerkperiode is van groot belang voor ieder bedrijf. Zo kan de werknemer zich beter binden aan het bedrijf en zal hij of zij meteen al productiever zijn.

Elias is sinds eind augustus betrokken bij het inwerken van VNOM’ers. Binnen VNOM is hij twee jaar werkzaam als consultant van de E&I en nu zal hij zijn kennis overdragen naar zijn nieuwe collega’s!

Elias: “Het inwerktraject biedt een stuk afwisseling in mijn werk en dat spreekt mij aan.”

Tijdens het inwerktraject vertelt Elias alle ins en outs over het programma waar VNOM in werkt en wat je er allemaal mee kan doen. Uiteraard gaat hij ook dieper in op de specifieke functies van het programma en doorloopt hij met de nieuwste aanwinst van VNOM alle aspecten die deze nieuwe collega dagelijks in het werk tegen kunnen komen. Aan de hand van opdrachten oefent de nieuwe collega met het systeem om het zich op die manier eigen te maken.

Gezien het feit dat Elias al een tijd bij VNOM werkt zijn er ook dingen die hij altijd mee wilt geven aan nieuwe collega’s. Zo probeert hij altijd wat mee te geven over de cultuur binnen het bedrijf en legt hij uit wat VNOM nou onderscheidt van andere detacheringsbureaus. Daarnaast geeft hij altijd mee hoe belangrijk het is voor de nieuwe collega op zoek te gaan naar de manier van werken die hij of zij het prettigst vindt.

Elias: “Het mooiste aan het inwerken van nieuwe medewerkers, is dat je ziet dat iets wat jij hebt uitgelegd is onthouden en op de juiste manier wordt uitgevoerd in de praktijk.”

Zal Elias jou binnenkort als nieuwe VNOM’er gaan begeleiden? Kijk voor meer informatie naar onze interne vacatures op de website en wie weet ziet hij jou binnenkort verschijnen!

Publicatiedatum: 23 oktober 2020