Aangepast beleid wegens COVID-19 (Coronavirus)

Aangepast beleid wegens COVID-19 (Coronavirus)
UPDATE:
Onze openingstijden zijn niet gewijzigd. Wij zijn gewoon bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 21.00 uur, vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.


Het is nogal wat, het coronavirus en alles wat daarbij komt kijken. Zo heeft de overheid opgeroepen om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Bij VNOM nemen wij dit verzoek zeer serieus. Sinds vandaag werkt het grootste deel van onze collega’s thuis, maar zetten wij onze bedrijfsvoering wel degelijk door.

Hoe wij dat doen? Tot nader order ontmoeten wij onze collega’s niet meer op kantoor om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Daarnaast ontmoeten wij ook geen ZZP’ers, uitzendkrachten en klanten om diezelfde reden. Toch vinden wij het juist nu extra belangrijk om voor hen optimaal bereikbaar te zijn. Wij begeleiden onze ZZP’ers en uitzendkrachten tijdens hun werk door telefonisch contact met hen op te nemen.

Heb je gesolliciteerd? Dan pakken wij de sollicitatie zo snel mogelijk op. Wij hanteren een reactietijd van één uur, dus dit gaat nog net zo snel als gewoonlijk. De kennismakingsgesprekken met kandidaten voeren wij via de telefoon. Onze klanten zijn op dit moment nog steeds operationeel, dus wij doen ons uiterste best om de juiste match te maken tussen de kandidaat en klant. Zo kunnen wij de werkgever én de werknemer blij maken.

Zakenrelaties willen wij in onzekere tijden als deze extra goed ondersteunen waar nodig. Zo denken wij met hen mee om ervoor te zorgen dat zij dagelijks nog steeds een goed resultaat kunnen neerzetten. Snel schakelen is voor ons hierin uiterst belangrijk.

Door communicatie zowel intern als extern als hoogste prioriteit te zien, geloven wij er in dat wij de juiste match kunnen blijven maken tussen kwalitatieve vakmensen en betrouwbare werkgevers.

Kortom, het team van VNOM zet in deze tijden haar beste beentje voort om ervoor te zorgen dat onze klanten en kandidaten hun werk kunnen blijven uitvoeren. Met gezondheid voorop! Publicatiedatum: 16 maart 2020