7,5 jaar bij VNOM: van Consultant naar Manager Elektro- en Installatietechniek en Office

7,5 jaar bij VNOM: van Consultant naar Manager Elektro- en Installatietechniek en Office

Binnen VNOM hebben we een hoop winning successtories. Zowel in- als extern maken onze medewerkers/VNOM’ers mooie stappen. Ze ontwikkelen zich op professioneel en persoonlijk vlak. Zo promoveren velen naar een hogere functie en starten anderen met een opleiding om meer kennis op te doen. In deze blog lees je over een van die winning successtories bij VNOM.

Deze week hebben we het over de successtory van Jason Breur. Jason is manager in Rotterdam van de afdelingen Elektro- en Installatietechniek, Office en Online Recruitment. Hoe Jason bij VNOM is gekomen, wat zijn carrièrepad binnen VNOM is geweest en wat VNOM nou zo leuk maakt? Dat lees je hier.

Na een aantal sollicitaties bij andere bedrijven kwam Jason eind 2014 bij VNOM uit. Na twee sollicitatiegesprekken mocht hij tijdens de vrijdagmiddagborrel zijn contract komen tekenen. En zo is hij februari 2015 begonnen als consultant bij VNOM. In het begin was het behoorlijk wennen. Net van school en dan een baan met veel verantwoordelijkheden binnen een bedrijf waar hard gewerkt wordt. Gelukkig was, en is, er bij VNOM altijd plaats voor een praatje en word je goed beloond voor het werk wat je doet.

Ondertussen zijn we ruim 7,5 jaar verder en heeft Jason een aantal mooie stappen mogen maken. Na een tijd als consultant bij VNOM heeft Jason zich volledig gefocust op én gespecialiseerd in de Elektro- en Installatietechniek. Vanuit Rick (commercieel directeur) en Jos (directeur) heeft hij hier alle vrijheid voor gekregen om het goed aan te pakken. Het team werd opgebouwd en na een aantal jaar stond er met Jason een goed lopend team. Tijdens het opbouwen van de afdeling heeft Jason via VNOM de opleiding Middle Management gevolgd. Sinds 2020 is Jason verantwoordelijk voor de afdelingen Elektro- en Installatietechniek, Office en Online recruitment.

Naast de interessante doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden, zijn er nog een aantal zaken die werken bij VNOM erg leuk maken. Want wat maakt het werk bij VNOM nou zo leuk? De ruimte en vrijheid om jezelf te kunnen ontwikkelen. Daarnaast bouw je mooie relaties op met klanten, heb je leuke collega’s en hangt er een fijne werksfeer. De cultuur binnen VNOM is open en er heerst een echte Rotterdamse mentaliteit. Tot slot is het super vet dat je de mogelijkheid krijgt om als manager jouw collega’s te trainen en te ondersteunen.

Maar wat maakt het nou dat iemand succesvol en gelukkig wordt bij VNOM? Volgens Jason kan dat op een aantal manieren. VNOM is een organisatie die zich continu ontwikkeld. Je krijgt veel vrijheid om je ook te ontwikkelen en met de organisatie te groeien. Dit wordt in jouw kracht gebruikt. Als jij jouw verantwoordelijkheid pakt en initiatief toont, is er veel mogelijk. De mensen bij VNOM maken de organisatie. Als je op dit moment bij VNOM werkt of natuurlijk komt werken kan je echt een verschil maken!

Publicatiedatum: 27 september 2022