Word jij een VNOM’er in 2020?

Word jij een VNOM’er in 2020?

Wil jij leren, ontwikkelen en onderdeel worden van een groeiend bedrijf? In het nieuwe jaar zoeken wij nieuwe collega’s in Utrecht en Rotterdam, die graag werkzoekenden helpen aan een nieuwe baan. Word jij onze nieuwe collega?

VNOM is een Rotterdams bedrijf dat is opgestart in 2009 en is dé specialist in het bemiddelen tussen werkgevers en werknemers in de techniek en bouw. Met de overname door Covebo in 2018 en een nieuwe vestiging in Utrecht begin 2019, blijft VNOM groeien. Daarom zoeken wij regelmatig collega’s. Word jij ons nieuw, commercieel talent in 2020? 

Lijkt het jou gaaf om onderdeel te zijn van een groeiend team met een 'work hard, play hard' mentaliteit? Wij zoeken in het nieuwe jaar drie consultants. Ben jij commercieel en bijt jij jezelf helemaal vast in jouw doelen? Sluit je dan aan als consultant bij team elektro- & installatietechniek in Utrecht! 

Help jij liever schilders aan een baan? Bekijk dan de baan als consultant bij team schilders in Rotterdam. Ook team bouw zoekt een nieuwe collega. Solliciteer op de vacature van consultant in Rotterdam.

Benieuwd hoe een baan als consultant eruitziet? Bekijk de video van Kevin.

Benieuwd naar alle openstaande vacatures van VNOM? Bekijk het hier

Publicatiedatum: 10 december 2019