Werken bij VNOM? Wij vertellen jou waarom!

Werken bij VNOM? Wij vertellen jou waarom!
Naast het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel, zijn wij intern ook altijd op zoek naar nieuwe talenten die ons team komen versterken. Werk aan je individuele doelen, ga voor persoonlijke ontwikkeling, dompel je onder in de voordelen en vier samen het succes. Werken bij VNOM? Wij vertellen je waarom!

Ambities verwezenlijken

Ambities worden bij VNOM gestimuleerd. Laat zien wat je waard bent en pluk de vruchten! “Ik kwam hier binnen als timmerman, begon als recruiter en inmiddels ben ik werkzaam als consultant schilder”, aldus Jordy Hazebroek. En hij is niet de enige!

“Nadat ik mijn opleiding werktuigbouwkunde had afgrond ben ik eerst aan de slag gegaan in het veld. Na een tijdje kwam ik erachter dat ik liever de commerciële kant op wilde. Zes jaar geleden zette ik voor het eerst voet in de gangen van VNOM. Persoonlijk had ik de ambitie om door te groeien en persoonlijke stappen te maken en daar is goed op ingespeeld door middel van cursussen en opleidingen. Na deze mogelijkheden bekleed ik nu de functie van manager werktuigbouwkunde, maar ook daarin kan je jezelf ontwikkelen door middel van opleidingen, oftwel je staat niet stil!”, aldus Glenn. Dit is enkel een greep uit de succesverhalen die wij hier met trots mogen toelichten.

Geen dag is hetzelfde

Elke dag worden we blootgesteld aan nieuwe prikkels en nieuwe uitdagingen. Zo vertelt Roxan: “De werkzaamheden zijn dynamisch, geen dag is hetzelfde.” Je bent constant in contact met anderen: van het sparren met collega’s tot aan het schakelen tussen klanten en kandidaten. “Iedereen werkt aan hun individuele doelen, voor het behalen van het gezamenlijk succes.”

Diversiteit

De diversiteit binnen ons team vormt de bouwsteen van het succes. “Het team is een mengeling van techneuten (mbo en hbo) en collega’s met een commerciële achtergrond”, aldus Glenn. Om bij VNOM te werken is het dus niet vereist om verstand te hebben van techniek. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat je binnen een mum van tijd vloeiend vaktaal spreekt. 

Werksfeer

Iedereen werkt beter in een prettige werkomgeving. Elke pauze staat er een verzorgde lunch klaar, waarbij we als een team bij elkaar komen. Daarnaast is ‘tafeltennissen’ een serieus begrip geworden bij VNOM. Elke pauze draaien de tafeltennisbatjes overuren, niemand blijft gespaard! Is dat alles? Zeker niet! Vier keer per jaar worden er bedrijfsuitjes georganiseerd. Teambuilding en plezier staan hierbij hoog in het vaandel. De #VNOM dag, bourgondische etentjes en sportieve activiteiten. Als kers op de taart sluiten wij gezamenlijk de week af met een vrijdagmiddagborrel.

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Graag! Wij vinden het belangrijk dat jij groeit. Wil je een opleiding volgen of een cursus bijwonen? Bij VNOM kan het allemaal. “Ik kreeg de kans om naast mijn werk een opleiding te volgen. Inmiddels heb ik deze succesvol afgerond!” Ook worden er zowel interne als externe trainingen gegeven. De markt waarin wij opereren verandert. Om deze veranderingen bij te benen, vinden wij het belangrijk dat iedereen up-to-date is.

Overtuigd? Bekijk hier welke interne vacature bij jou past!  Publicatiedatum: 23 juli 2018