Welkom Sam!

Welkom Sam!
VNOM is weer een werknemer rijker; Sam Bavius. Om een beter beeld te krijgen van wie Sam is, is zijn hemd van het lijf gevraagd. Ben jij benieuwd naar zijn verhaal? Lees dan hieronder hoe hij zijn eerste week heeft ervaren!

Wie is Sam Bavius?
Sam is 24 lentes jong en verblijft in een nederig stulpje in Dordrecht. In zijn stulpje staat een grote boekenkast gevuld met stripboeken. Hij omschrijft zichzelf als een echte nerd, die Games of Thrones op de voet volgt en niet vies is van een potje gamen. Hij heeft bij verschillende werkgevers van het bedrijfsleven mogen proeven en nu bij VNOM echt de smaak te pakken gekregen. “Doordat ik fulltime ben gaan werken, heb ik meer discipline gekregen.”

Hoe ben je bij VNOM terecht gekomen?
Hij heeft de studie elektrotechniek gevolgd, vandaar dat hij nu werkzaam is als recruiter elektro- en installatietechniek. Deze handige Harry begon al sinds zijn jonge jaren met repareren. “Mijn moeder had samen met een vriend van haar een antiekwinkel. Al toen ik ongeveer een jaar of tien was vond ik het leuk om bijvoorbeeld een kapotte lamp te repareren, zodat zij die weer konden verkopen.” Hij had gesolliciteerd bij VNOM om te werken bij een extern bedrijf, maar het gesprek kreeg ineens een andere wending. Het gesprek verliep zo goed dat Sam gevraagd werd voor het vervullen van een interne functie.

Hoe bevalt het tot nu toe?
Met een glimlach op zijn gezicht vertelt Sam dat hij het erg naar zijn zin heeft. Vooral de prettige en open werksfeer maken het leuk. “Tijdens een potje tafeltennis ben ik zonder genade ingemaakt.” Tot nu toe gaan de werkzaamheden hem goed af, er valt echter nog genoeg te leren. Hij kijkt ernaar uit om intakegesprekken te voeren en heeft de ambitie om uiteindelijk door te groeien tot consultant. “Maar, voorlopig zit ik als recruiter op mijn plek.”

Binnen het plaatje
Door zijn capaciteiten en achtergrond past hij goed binnen het recruitment team. Hij is leergierig, ambitieus en een harde werker. Door zijn achtergrond in de techniek, spreekt hij dezelfde vaktaal als de kandidaten. Wij zijn blij met deze aanwinst en wensen hem heel veel plezier!
Publicatiedatum: 18 juli 2018