Waarom een baan als Consultant Bouw bij VNOM super gaaf is!

Waarom een baan als Consultant Bouw bij VNOM super gaaf is!

Accountmanager, intercedent, consultant - hoe je het ook wilt noemen, bij VNOM kun je direct aan de slag! Wij zijn regelmatig op zoek naar een commerciële duizendpoot die graag kandidaten helpt aan een baan in de techniek of bouw. Op dit moment zijn wij hard op zoek naar een Consultant die het team Bouw komt versterken. Maar wat maakt een baan als Consultant bij VNOM nu zo gaaf? Dat kan Dennis Dekker, Senior Consultant Bouw, als geen ander vertellen.

"Een baan als consultant is tof, maar een baan als consultant in de arbeidsbemiddeling is nog veel toffer! Dagelijks breng je vraag en aanbod samen en help je mensen aan een nieuwe baan. Maar wat ook zeker niet onbelangrijk is: je helpt bedrijven aan de juiste werknemers. Hiermee zorg je ervoor dat het werk door kan blijven gaan in de bouw. Dat maakt het erg dankbaar werk. Je werkt niet met printers maar met mensen."

Is een baan als Consultant bij VNOM hetzelfde als bij andere bemiddelingsbureaus? Zo nee, wat is er dan anders?
"Al zeg ik het zelf: ik heb al bij verschillende bemiddelingsbureau's gewerkt, maar bij VNOM gaan wij echt voor kwaliteit en het juiste resultaat. Wij zijn een open en transparant team. Wij hebben een echte 'What you see is what you get' mentaliteit. Waar andere bureau's vaak stoppen gaan wij net een stapje verder. Zo kunnen kandidaten ons op werkdagen bereiken tot 21:00 uur en bieden wij een snelle en goede service voor onze opdrachtgevers." 

Hoe ziet een dag van een Consultant op de afdeling Bouw er uit?
"Uiteraard beginnen wij altijd met een kopje koffie of thee en gaan wij op zoek naar de perfecte kandidaten op verschillende jobboards om de vacatures in te vullen. Daarnaast hebben wij dagelijks contact met onze kandidaten die via VNOM werken om op de hoogte te blijven van hun ontwikkelingen binnen het bedrijf. Ook gaan wij regelmatig langs bouwplaatsen om gevoel te krijgen bij de plek waar onze kandidaten werken of aan de slag gaan. Of om simpelweg kennis te maken met een opdrachtgever."

Waarom is team Bouw een leuk team?
"Ons team is een mix van krachten die wij op een juiste manier weten in te zetten. Wij zijn een resultaatgericht collectief en werken daar dan ook hard voor. Maar, naast het harde werken hebben wij ontzettend veel lol met elkaar, waardoor wij ook ontzettend veel plezier in ons werk hebben. Als team zijn wij open, waardoor iedereen weet wat er speelt en goed is afgestemd op elkaar. Als Consultant Bouw kom je dus in een warm bad terecht, ha-ha." 

Wat zoek jij in een nieuwe consultant binnen jouw team?
"Iemand die een doel voor ogen heeft en zich hier helemaal in kan vastbijten. Hij of zij moet flexibel zijn en snel kunnen schakelen binnen deze dynamische werkomgeving. Je moet een nieuwe Consultant sales gericht zijn om nieuwe klanten te kunnen binden en te onderhouden. Maar vooral een echte teamplayer die gemotiveerd is om te slagen."

Wil jij jezelf toevoegen aan dit team? Twijfel dan niet en kom langs voor een kennismakingsgesprek om de sfeer écht te proeven. Bekijk de vacature hier en laat jouw gegevens achter. 

Publicatiedatum: 24 april 2019