VNOM opent deuren in Utrecht

VNOM opent deuren in Utrecht

Technisch uitzendbureau VNOM vergroot haar marktaandeel in de techniek en bouw door een vestiging te openen in Utrecht VNOM. Het groeiende Rotterdamse uitzendbureau gaat dit keer zelf voor een nieuwe uitdaging door het speelveld uit te breiden naar de omgeving van Utrecht.

“Dit is de eerste stap naar landelijke dekking,” geeft directeur Jos Tunderman aan. “Wij zijn al erg actief in de provincie Utrecht, maar door een vestiging te openen in Utrecht kunnen wij onze kandidaten en opdrachtgevers beter bedienen.” VNOM heeft sinds haar oprichting in 2009 een enorme groei meegemaakt – van een kleine zolder boven een sigarenboer, naar een hoofdkantoor van inmiddels meer dan 50 werknemers. Daarnaast heeft VNOM, ondanks de krappe arbeidsmarkt, in 2018 een groei weten te realiseren van 60%. In juli is VNOM overgenomen door Covebo Group en hebben zij samen circa 7000 vaklieden in de techniek en bouw aan het werk.

Snelle, maar goede match
Dat VNOM zo hard groeit is niet voor niets. De gedreven mentaliteit van het team zorgt ervoor dat hun neuzen dezelfde kant staan, maar vooral verdergaan waar de rest stopt. “VNOM is prominent aanwezig, maar vooral specialistisch. Een aantal consultants die werkzaam zijn bij VNOM komen zelf uit de techniek. Hierdoor spreken zij de taal van de kandidaat én de opdrachtgever,” geeft Jos Tunderman aan. Daarnaast staat VNOM bekend om hun vooruitstrevende online recruitmentstrategie. Zo wonnen zij in november 2018 nog de Recruitment Tech Award in de categorie ‘Best Case’.

Utrecht
Zes specialistische consultants nemen hun intrek in het bekende Life Office in Papendorp. “Bij VNOM staat kwalitatief bemiddelen vooraan,” geeft Kevin Kamerbeek aan. Hij is één van de consultants die aan de slag gaat in Utrecht en is gespecialiseerd in het vakgebied werktuigbouwkunde. “Wij willen daarom ook altijd de vaklieden persoonlijk spreken voordat wij hen voorstellen aan een opdrachtgever. Door een vestiging te openen in Utrecht kunnen wij beter inspelen op de vraag vanuit onze landelijke georiënteerde klanten naar kandidaten uit de provincie Utrecht.” Daarnaast zal VNOM zich ook focussen op het vergroten van hun netwerk. Jos Tunderman verwacht dan ook dit jaar nog een derde vestiging te openen in Noord-Brabant. “Uiteindelijk gaan wij voor een landelijke dekking in samenwerking met Covebo Group.”

Publicatiedatum: 29 januari 2019