Nieuwe aanwinsten!

Nieuwe aanwinsten!

VNOM is drie gemotiveerde medewerkers rijker, en stellen zich maar al te graag aan jullie voor! Om erachter te komen wat hen in het dagelijks leven zoal bezighoudt, hebben wij een aantal vragen gesteld aan onze nieuwe collega’s. Onze nieuwe toppers heten; Jill, Gaibey en Dempsey. Deze nieuwe consultants zijn al aardig op de proef gesteld. Vandaag doen wij daar een schepje bovenop! Ben jij benieuwd met welke bekende persoon zij een dagje willen ruilen? Lees dan vooral verder!

Hoe ziet jouw ideale weekend eruit?
Dempsey: “Mijn weekenden verschillen heel erg. Oh wacht! Dat is eigenlijk niet helemaal waar. Ik ga elke zaterdagochtend naar de kapper en vervolgens naar de sportschool. In de middag maak ik altijd tijd voor familie en vrienden. Daarnaast geniet ik zo nu en dan van een feestje, maar wel op een laag pitje, omdat ik momenteel veel tijd steek in mijn scriptie.”
Gaibey: “Ik ga het liefst op vrijdagavond direct iets leuk doen. Vriendinnen, wijntje erbij: één en al gezelligheid! Op zaterdag doe ik overdag lekker rustig aan en trap ik een balletje met mijn broertje. Uiteraard is er ’s avonds tijd voor gezelligheid. Zondag is voor mij echt familiedag! Heerlijk, die afwisseling!”
Jill: “Ik ga vrijdag ook graag direct iets gezelligs doen met vriendinnen. Wijn en lekker eten, dat vind ik ideaal! Op zaterdag slaap ik lekker uit en doe ik boodschappen met mijn oma. Op zondag sta ik graag in de keuken.”
Dempsey: “Zoeken jullie vrijdag echt meteen die gezelligheid op?”
Jill en Gaibey: “Ja, absoluut – lekker de week van ons afschudden!

Wat is jouw favoriete social media kanaal en waarom?
Jill: “Instagram!”
Gaibey: “Voor werk gerelateerde zaken kies ik voor LinkedIn.”
Jill: “Ja voor het werk is LinkedIn wel een stuk geschikter.”
Dempsey: “Nee joh lekker Snapchat natuurlijk, dan blijft tenminste niet alles opgeslagen.”
Jill: “Oh ja inderdaad! Dat vind ik ook leuk aan Instagram. Daar kan je in de story’s kort iets laten zien.”
Gaibey: “Het volgen van influencers vind ik ook heerlijk.”
Jill: “Net een soort plaatsjes kijken, heel tof.”

Met welke bekende persoon zou jij graag een dagje willen ruilen en waarom?
Dempsey: “Met een fitness influencer, die volg ik namelijk veel op Instagram. Zij hebben van hun hobby hun werk gemaakt. Dat lijkt mij echt relaxed.”
Jill: “Ja, ik zou toch ook wel willen ruilen met een influencer. Zij doen zulke gave dingen, dat lijkt me geweldig om een dag mee te maken.”
Gaibey: “Influencers zijn niet mijn ding. Je bent dan zó bezig met de manier waarop je jezelf moet presenteren naar de buitenwereld en hoe je wilt dat zij over jou denken. Lijkt mij ontzettend irritant. Ik zou wel willen ruilen met een reisverslaggever. Heerlijk reizen en een goede combinatie van bekend zijn, zonder dat je dagelijks bezig hoeft te zijn met je volgers.”
Jill: “Gwen van Poorten bijvoorbeeld?”
Gaibey: “Ja, precies!”

Hoe kom je het meest tot rust? 
Gaibey: “Voor mij is tot rust komen gezellig met vriendinnen afspreken en de dag doornemen.” Jill: “Ja, dat geldt voor mij ook! Ik vind het heel gezellig als vriendinnen langskomen. Of ik nu aan keuken sta en lekker voor hen kook of lig te niksen op de bank – ik houd van gezelligheid.”
Dempsey: “Er zijn verschillende activiteiten waar ik mijn rust in kan vinden. Zo vind ik het heerlijk om lekker met mijn oordopjes in de gym te staan. En het klinkt misschien raar, maar ik lees ook graag een boek. Lekker relaxed op zondag ochtend..”
Jill: “Ik ook!”
Gaibey: “Ik lees eigenlijk iedere avond voordat ik ga slapen een boek. Dan zet in mijn televisie uit en leg ik mijn telefoon weg. Dit zorgt ervoor dat ik lekker kan slapen.”
Dempsey: “Ja precies, echt een goede manier om te ontspannen.” 

Liever een avondje uit of lekker bankhangen?
Jill en Gaibey: “Uit!”
Dempsey: “Voor mij toch ook wel een avondje uit, maar vooral de afwisseling vind ik belangrijk.”
Jill en Gaibey: “Ja, afwisseling is enorm belangrijk.”

Wat is je favoriete Nederlandstalige nummer?
Jill: “Absoluut Kali.”
Dempsey: “Er is een nacht van Guus Meeuwis, heel tof. Broederliefde vind ik ook goed. Ik ben ook in dezelfde wijk opgegroeid als zij, dus ik ken hen ook goed.
Jill: “O, ik dacht dat ik moest kiezen voor een feestelijk nummer. Dan ga ik voor dat nieuwe nummer van Davina Michelle en natuurlijk nummers van Marco Borsato. Die zijn ook geweldig! ”
Gaibey: “Ja, die oude nummers van Marco zijn heerlijk. Verder houd ik ook wel van Broederliefde. Ik vond hen te gek op Lowlands!”

Publicatiedatum: 13 februari 2019