Feyenoord Business Club wint!

Feyenoord Business Club wint!

Afgelopen zondagmiddag werd een vriendschappelijk duel gespeeld. Het voetbalelftal van de Feyenoord Business Club wist het team van burgemeesters en wethouders achter zich te laten op Varkenoord met 4-1.

Bij VNOM zijn wij fanatieke voetballiefhebbers. Elke maandag is het na een spannend voetbalweekend feest bij de koffieautomaat. Het is dan ook niet vreemd dat VNOM al sinds 2015 lid is van de Feyenoord Business Club. Tijdens thuiswedstrijden nemen wij regelmatig klanten mee om te genieten van een wedstrijd. “Daarnaast leren wij onze relaties op een heel andere manier kennen door naar een wedstrijd van Feyenoord te gaan,” geeft commercieel directeur Rick Pouwelse aan. Als kind kon je Rick al schreeuwend langs de zijlijn bij Feyenoord vinden. “Het is gaaf om je passie voor een voetbalclub te kunnen combineren met je werk,” vertelt Rick, die afgelopen zondag schitterde als centrale middenvelder tussen de leden van de Feyenoord Business Club. “Zo’n team vol ondernemers en directieleden is ontzettend goed voor je netwerk. Daarnaast kun je met elkaar over verschillende onderwerpen sparren, dat is erg leuk,” aldus Rick Pouwelse.

De overeenkomsten tussen Feyenoord en VNOM zitten niet alleen in het Rotterdamse karakter dat de twee delen, maar ook in het oog voor talent dat ze allebei hebben. Net zoals de scouts van Feyenoord speurt ook het technisch uitzendbureau constant naar vaklieden en specialisten in de techniek en bouw. 

(Rick Pouwelse & Jurgen van Pul) Publicatiedatum: 23 oktober 2019