VNOM is een mooie samenwerking rijker!

VNOM is een mooie samenwerking rijker!

Afgelopen week is VNOM een samenwerking gestart met Hilti Nederland. Het bedrijf staat naar eigen zeggen bekend als: ‘Dé leverancier van hoogwaardige producten en oplossingen.’ Met ruim 21.500 medewerkers en vestigingen in meer dan 120 landen is de organisatie één van de grootste spelers ter wereld. VNOM bemiddelt kandidaten in de techniek en bouw, waar het werken met kwalitatief goede producten essentieel is.

VNOM kan door het aangaan van deze samenwerking -zolang de kandidaat via ons in dienst is- een totaalpakket van (basis)gereedschap aanbieden aan kandidaten die via ons een nieuwe uitdaging hebben gevonden in de bouw, elektro- en installatietechniek. De producten worden geleverd in een mooie rode Hilti tas. Deze bevat onder andere een boormachine, een schroeftol met hamerfunctie, een haakse slijper en nog vele andere gereedschappen. Het gereedschap is zeer bruikbaar in zowel de elektro- en installatietechniek, als de bouw.

Ga jij via VNOM aan de slag? Dan kom jij nooit zonder gereedschap te zitten. Met het prachtige totaalpakket van Hilti kan jij optimaal presteren. Wij zijn trots op deze samenwerking!

Publicatiedatum: 21 maart 2019