Benieuwd wat de bouw jou kan bieden? Kom naar de BouwExperience!

Benieuwd wat de bouw jou kan bieden? Kom naar de BouwExperience!

Aanstaande zaterdag, 15 juni, is het zo ver. Dertig verschillende plekken in Zuid-Holland worden omgetoverd tot grote bouwplaatsen waar eenieder de sfeer kan proeven van de mogelijkheden in de bouw. Tientallen bedrijven zijn deze dag aanwezig en presenteren alle verschillende aspecten van de bouw en infra.

Je kunt actief meedoen op de bouwplaats door zelf op een graafmachine te stappen en beton te maken. Kijk je liever van een afstand toe? Bekijk dan hoe een woning wordt opgevijzeld en hoe een prefab betoncasco met kap ik elkaar wordt gezet. Daarnaast worden er rondleidingen gegeven door de Wilhelminasluizen.

Er is tevens een leuke innovatie-tent met drones, BIM-techniek, robots, Virtual Reality en Augmented Reality en 3D scanning- en printing. Voor elk wat wils!

Kortom: alle facetten van de bouw en infra zijn vertegenwoordigd op deze veelzijdige experience. De locaties lopen uiteen van Noordwijk tot Zoertermeer en van Nieuwkoop tot Rotterdam. Vind een locatie bij jou in de buurt en bezoek aanstaande zaterdag de BouwExperience. Waan je in de wereld van bouw en infra en meld je hier aan!

Bron: debouwmaakthet.nl

Publicatiedatum: 13 juni 2019