VNOM Academy

VNOM Academy

Boost your career.

Als erkend leerwerkintermediair bieden wij actief opleidingen, cursussen en certificaten aan voor zowel nieuwe én huidige collega’s. Of je nu bbl-student, zij-instromer of carrière switcher bent, wij bieden maatwerk voor jou. Samen met partners en klanten zetten we ons in voor betrokken werkgeverschap en begeleiden we jou op weg naar succes.
power en aandrijf industrie

BBL-talenttraject

Binnen het BBL Talent Traject krijg jij de unieke kans om te gaan ontdekken welke opleidingsrichting de techniek of bouw het beste bij je past. Als echte doener wil jij werken en leren bij een tof erkend leerbedrijf bij jou in de buurt. Binnen dit traject staan ervaren vakmensen voor je klaar om je te begeleiden. Het is dé kans om een succesvolle carriere op te bouwen.

Zie jij jezelf als een veelbelovend talent dat alles uit zichzelf wil halen? Dan kom jij in aanmerking! Uiteraard vergoeden wij alle kosten én krijg jij hierbij een goed loon.

Binnen de VNOM Academy kun jij jouw ambities optimaal ontwikkelen. Wij bieden maatwerk omdat wij jouw dromen belangrijk vinden. En we bieden je alle handvaten tot een succesvolle carrière!

Doeners aan het woord

In deze aflevering van Aan de V met JP hebben we Vera en Joey die aanschuiven. Zij bespreken in deze aflevering alles over VNOM Academy en hoe je je bij VNOM kan ontwikkelen.

BBL-trajecten

Keuzestress

Het kiezen van een opleiding of carrièrepad kan soms een uitdaging zijn. Bij VNOM begrijpen wij dit. Maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen in dit proces. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw interesses en sterke punten. Je krijgt de ruimte om te experimenteren en te ontdekken wat wel en niet bij je past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Meld je hieronder aan!

VNOM Talents

VNOM Talents is een essentieel onderdeel van onze organisatie. Wij geloven in de kracht van mensen en de mogelijkheid om talent te ontwikkelen en te benutten. Met VNOM Talents hebben wij met Academy, Kickstart en Expert voor iedereen een passend traject!
Meld je aan voor VNOM Talents
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.

ONTDEK DE CLUB VAN DOENERS

Met VNOM Talents reiken we nog verder met onze betrokkenheid. We streven naar een club van doeners waarmee we kansen pakken. Win together, beat yesterday, make it fun – we get the job done!

Ook onderdeel worden van onze club en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Jason of Vera!