Certificeringen V-NOM

Bij VNOM vinden we het belangrijk dat de oplossingen die wij bieden voor de werving & selectie en het inlenen van technisch uitvoerend personeel van de hoogste kwaliteit zijn. Wij werken er hard aan om een fatsoenlijke en betrokken werkgever te zijn voor onze technici en een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers.

NBBU

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Als NBBU-lid moeten we voldoen aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere vakmanschap, betrouwbaarheid, en transparantie op het gebied van administratie en organisatie. Daardoor weet u zeker dat u voor uw personeelswerving met een betrouwbare partij in zee gaat. En onze technici zijn verzekerd van een betrouwbare werkgever van wie ze krijgen waar ze recht op hebben.
Lees meer over de NBBU »

SNA en Vrijwaring inlenersaansprakelijkheid

Zoals elk bedrijf dat is aangesloten bij de NBBU hebben wij bij VNOM ook het SNA-keurmerk NEN 4400-1. Daarmee voldoen we aan alle financiële en administratieve criteria die de SNA stelt aan betrouwbare uitzendorganisaties. Op deze criteria worden wij elk halfjaar streng gecontroleerd.
Lees meer over het SNA-keurmerk »

VCU: veilig werken

De veiligheid en gezondheid van uw tijdelijke medewerkers staat bij VNOM voorop. Wij beschikken daarom over het VCU-certificaat. Dit betekent dat ons veiligheidsbeheersysteem aan alle VCU-eisen voldoet. Verder lichten wij onze technische uitvoerende medewerkers goed voor over veilig en gezond werken, begeleiden ze in hun werk en zorgen dat ze over alle noodzakelijke veiligheidsmaterialen beschikken. Uiteraard beschikken ze ook over de benodigde certificaten, zoals B-VCA en – indien nodig – VOL-VCA of gelijkwaardig.
Lees meer over VCU »