Organisatie

Onze missie en visie

De technische markt groeit enorm. De vraag naar specialistisch en gekwalificeerd personeel is groter dan ooit. De techniek is continu in beweging en wordt steeds belangrijker binnen de samenleving. Het belang van goed kwalitatief personeel is hierbij noodzakelijk. Wij voorzien in deze behoefte.

Dankzij onze ervaring, kennis en nauwe samenwerking met zowel bedrijven als kandidaten weten wij wat er nodig is binnen organisaties. Wij streven ernaar om de technische markt naar een hoger niveau te tillen door de juiste mensen te vinden, een kans te geven en door te ontwikkelen. Daarom zijn wij de “Bemiddelaar in de Techniek”.

Onze kernwaarden

Plezier
Plezier staat bij ons bovenaan. Plezier in ons werk, met elkaar en met iedereen waar wij mee samenwerken. Wij krijgen energie van mensen en willen dat iedereen plezier aan onze werkzaamheden beleeft.

Verbinden
Verbinden is de kern van onze organisatie. Door het verbinden van de juiste mensen komen we verder. Wij weten wat er speelt in de markt en zorgen voor de juiste match. Voor jou als professional en u als organisatie.

Specialist
Wij zijn specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd technisch personeel. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw en de techniek. Wij zijn doelgericht, hebben kennis van de markt en weten waar we over praten.

Kwaliteit
Door de nauwe samenwerking met zowel opdrachtgevers als kandidaten, maken wij alle ontwikkelingen direct mee binnen de branche. Hierdoor kunnen wij ons snel aanpassen aan de markt en kunnen wij kwaliteit blijven garanderen.